top


Konspektai.com > Vadyba > Įmonės vizija, filosofija, kultūra, misija
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Įmonės vizija, filosofija, kultūra, misija. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
(Vadyba. Referatas, 17 puslapių, 25kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Organizacijos vizija, filosofija, kultūra, misija, tikslai – teoriniai aspektai. Organizacijos vizija. Organizacijos misija. Organizacijos tikslai. Ab „molesta“ analizė. Ab „molesta“ pristatymas. Ab „molesta“ misija. Ab „molesta“ vizija. Ab „molesta“ tikslai. Išvados. Literatūra. Atlikus strateginės analizės stadiją, prasideda organizacijos strategijos kūrimas. Visą strategijos kūrimą lemia organizacijos tikslinė orientacija: vizija, misija, tikslai. Dažnai literatūroje organizacijos vizijos, misijos ir tikslų kūrimas yra priskiriamas strateginės analizės stadijai. Iš tikrųjų vizija, misija ir tikslai lemia ne tik strategijos alternatyvų kūrimą ir palyginimą, galutinių strateginių sprendimų pasirinkimą, bet jau ir pačios strateginės analizės sričių, metodų ir organizavimo formų pasirinkimą. Todėl tikslinės organizacijos orientacijos apibrėžimas negali būti tik vienos iš anksčiau išskirtų strateginio valdymo stadijų sudedamoji dalis. Jau prieš pradedant strateginės analizės stadiją patartina apsibrėžti svarbiausius preliminarius organizacijos tikslinius ateities orientyrus. Atlikus strateginę analizę, jau galima ir reikia organizacijos viziją, misiją ir tikslus suformuluoti detaliai ir konkrečiai. Tačiau ir tolesnio strategijos kūrimo ir jos įgyvendinimo eigoje dažnai iškyla būtinybė ne vieną kartą patikslinti organizacijos tikslinę orientaciją. Išnagrinėjus organizacijos strategijos viziją, galima apibrėžti organizacijos misiją ir tikslus. Misija nubrėžia bendrais bruožais pagrindines kryptis, kurių organizacija laikysis vidutinės trukmės perspektyvoje, ir trumpai reziumuoja šias kryptis pagrindžiančius argumentus ir vertybes. Tikslai konkrečiau ir, jei įmanoma, kiekybiškai apibrėžia organizacijos įsipareigojimus, kurie yra suderinti su jos misija. Darbo tikslas – išanalizuoti organizacijos vizijos, filosofijos, kultūros, misijos, tikslų teorinius ir praktinius aspektus.
Vardas: Tania
Darbo pavadinimas: Įmonės vizija, filosofija, kultūra, misija
Kategorija: Vadyba
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 17 [?]
Referato dalykas: Vadybos referatas
Parsisiųsta: 6 kartus.
Archyvo dydis: 25 kB
Bylos pavadinimas: strateginis_valdymas.zip
strateginis_valdymas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: organizacijos tikslų analizė, organizacijos analize, įmonės vizija filosofija kultūra misija, kalnapilio misija vizija tikslai, kalnapilio vizija misija tikslai, sporto kultura konspektai, reklamos imones vizija misija tikslai, įmonių vizijos ir misijos referatas, imones vizija misija ir tikslai kursinis, įmonės kultūra, organizacijos misija vizija tikslai referatas, misija vizija, organizacijos vizija misija kultura referatas, organizacijos kultūra, organizacijos valdymo filosofija, strategine analize, imones vizija, organizacijos kurimas, organizacijos kultura.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557