top


Konspektai.com > Transportas > Gamybinės praktikos ataskaita
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Gamybinės praktikos ataskaita. Referatas

(Transportas. Referatas, 16 puslapių, 64kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Įmonės struktūra ir valdymas. Remonto dirbtuvių planas su įrenginių išdėstymu. Remonto dirbtuvių įrenginiai. Darbų sauga, priešgaisrinė sauga, gamtosauga. Variklio diagnostika ir remontas. Automobilio transmisijos diagnostika ir remontas. Automobilio važiuoklės diagnostika ir remontas. Automobilio valdymo įrenginių diagnostika ir remontas. Automobilio elektros įrenginių diagnostika ir remontas. Automobilio kasdienė priežiūra. Gamybinė praktika buvo atliekama UAB VELSEKA, užsiimančioje mažmenine ir didmenine kieto, skysto ir dujinio kuro prekyba, automobilių dalių ir detalių prekyba, teikiančioje benzovežio nuomos, autoserviso, variklio ir važiuoklės remonto, automobilių plovimo, krovinių gabenimo tarptautiniais maršrutais paslaugas. Gamybinės praktikos tikslas – įtvirtinti studijų metu įgytus įgūdžius ir pritaikyti teorines žinias. Gamybinės praktikos uždaviniai: •Praktiškai dirbant su įmonės įranga pritaikyti studijų metu gautas teorines ir praktines žinias; •Susipažinti ir gebėti taikyti praktinėje veikoje darbų saugos, priešgaisrinės saugos ir gamtosaugos reikalavimų nuostatus; •Išmokti greitai ir kokybiškai savarankiškai atlikti darbus; •Gilinti automobilių variklių, transmisijos, važiuoklės, elektros įrenginių diagnostikos ir remonto įgūdžius; •Gebėti prisitaikyti prie darbo aplinkos ir savarankiškai spręsti iškilusias problemas ir prisiimti atsakomybę už priimamus sprendimus.
Vardas: Sakau
Darbo pavadinimas: Gamybinės praktikos ataskaita
Kategorija: Transportas
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 16 [?]
Referato dalykas: Transporto referatas
Parsisiųsta: 20 kartų.
Archyvo dydis: 64 kB
Bylos pavadinimas: gamybines_praktikos_ataskaita.zip
gamybines_praktikos_ataskaita.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: darbo planas, renginių praktika, vaziuokles prieziura, nuostatų, automobiliu vaziuokles, automobilių nuomos, mazmenine prekyba, automobiliu vaziuokle, variklio remontas, serviso iranga, automobiliu imones valdymo struktura, automobiliu remontas, gamybinės įmonės, automobiliu diagnostika, autoserviso praktikos ataskaita nemokamai, automobiliu elektronikos praktikos darbas, autoserviso praktikos ataskaita, autoserviso gamybines praktikos ataskaita, automobilio vaziuokles diagnostika, gamtosauga, atsisiusti automobiliu remontininko praktikos ataskaita, gamybines praktikos ataskaitos struktura, automobilio remontininko gamybines praktikos ataskaita, priesgaisrine sauga, automobiliu prieziura, automobilio diagnostika, automobiliu remontininko gamybines praktikos ataskaita, gamybine imones struktura, uab imones struktura, praktikos darbo atsiskaitymas varikliai referatas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557