top


Konspektai.com > Istorija > Istorija. Egzainų testinės dalys 2002-2011
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Istorija. Egzainų testinės dalys 2002-2011. Konspektas

(Istorija. Konspektas, 30 puslapių, 58kB)
Darbe esantys žodžiai: TESTAS 2011 B01. 1992 m. Lietuvos Respublikos Konstitucija skelbia, kad Lietuva yra: A nepriklausoma demokratinė respublika; B nepriklausoma federacinė respublika; C nepriklausoma parlamentinė respublika; D nepriklausoma prezidentinė respublika. B02. 1992 m. Lietuvos Respublikos Konstitucija skelbia, jog „Seimą sudaro ... atstovai“. Kurį žodį reikėtų įrašyti daugtaškio vietoje? A partijų B rajonų C savivaldybių D Tautos B03. Kuris teiginys yra teisingas pagal 1992 m. Lietuvos Respublikos Konstituciją? A Žmogaus teisės ir laisvės įgyjamos tik su pilietybe. B Žmogaus teisės ir laisvės yra prigimtinės1. C Žmogaus teisėmis ir laisvėmis naudojasi tik piliečiai. D Žmogaus teisės ir laisvės kyla tik iš Seimo priimtų įstatymų. B04. Kurios teisės piliečiams NEGARANTUOJA 1992 m. Lietuvos Respublikos Konstitucija? A Teisės į asmens neliečiamybę2. B Teisės į gyvybę. C Teisės į nemokamą būstą. D Teisės į valstybės valdymą.
Vardas: Ignė
Darbo pavadinimas: Istorija. Egzainų testinės dalys 2002-2011
Kategorija: Istorija
Darbo tipas: Konspektas
Puslapių skaičius: 30 [?]
Konspekto dalykas: Istorijos konspektas
Parsisiųsta: 0 kartų.
Archyvo dydis: 58 kB
Bylos pavadinimas: istorija._egzainu_testines.zip
istorija._egzainu_testines.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: kurios teisės piliečiams negarantuoja lietuvos respublikos konstitucija, lietuvos konstitucija.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557