top


Konspektai.com > Logika > Teksto analizė II
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Teksto analizė II. Namų darbas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
(Logika. Namų darbas, 4 puslapiai, 9kB)
Darbe esantys žodžiai: Tezė: Lietuvoje yra per daug liberali atmosfera. Tezė yra pernelyg abstrakti, nes iš jos negalime spręsti apie kokią konkrečią problemą kalbama. Jos demonstracija pagrįsta dedukcija, kadangi kalbama apie abstrakčius dalykus: liberalus - liberalus, susijęs su liberalizmu; laisvų, tolerantiškų pažiūrų, negriežtas; atmosfera - aplinka, nuotaika: (pvz.: draugiška atmosfera, darbo atmosfera, spektaklio atmosfera). Analizė Apeliavimas į mases: dar žinomas, kaip apeliavimas į daugumą yra argumentacijos klaida. Ja dažniausiai apeliuojama į minios emocijas, todėl tai galima laikyti tam tikra argumento iš skaičių ir apeliavimo į jausmus kombinacija.
Vardas: Bitė
Darbo pavadinimas: Teksto analizė II
Kategorija: Logika
Darbo tipas: Namų darbas
Puslapių skaičius: 4 [?]
Namų darbo dalykas: Logikos namų darbas
Parsisiųsta: 8 kartus.
Archyvo dydis: 9 kB
Bylos pavadinimas: teksto_analize_ii.zip
teksto_analize_ii.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: logikos teksto analize, teises teksto analize, teksto analizes logika, namu darbai logika, logikos analize, logika teksto analize, logika teksto analizė, teksto analize logika.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557