top


Konspektai.com > Etika > Vizitinės kortelės ir jų naudojimas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Vizitinės kortelės ir jų naudojimas. Referatas

(Etika. Referatas, 12 puslapių, 51kB)
Darbe esantys žodžiai: Pati vizitinės kortelės sąvokia atsirado jau XIX a., t.y. tais laikais, kai į vizitus buvo žiūrima labai rimtai. Tada būdavo nustatomas tikslus vizito laikas, ir šeimininkai niekada neišeidavo iš namų, jei žinodavo, kad kas nors gali ateiti su privačiu vizitu. Šiais laikais mažai kas norėtų kiekvieną sekmadienį išsipustęs sėdėti išblizgintuose namuose ir laukti, kol kas nors paskambins į duris. Sekmadienio džiaugsmai dabar kitokie. Maža to, iš anksto neaptartą apsilankymą laikome įžūlumu. Todėl dėl kiekvieno vizito reikia susitarti iš anksto. Praeitą šimtmetį vizitinės kortelės buvo nepakeičiamas dvarininkų luomo atributas. Jas tūrėjo ir žurnalistai, literatai, advokatai, gydytojai – visi tie, kurie norėjo, kad jų pažįstamų ratas plėstųsi, kad nauji žmonės sužinotų ir įsimintų jų vardus bei adresus. Bet kuriame oficialiame susitikime, - tiek verslininkų, tiek mokslininkų ar menininkų, - neapseinama be vizitinių kortelių. Jos tapo mūsų gyvenimo kasdienybe, būtinu atributu prisistatant pačiam ar pasveikinant kitus, reiškiant užuojautą. Jos yra labai patogios, kadangi atlieka kai kurias funkcijas už savininką. Vizitinę kortelę galima paduoti asmeniškai, įteikti per vairuotoją arba pasiųsti paštu.
Vardas: Edita
Darbo pavadinimas: Vizitinės kortelės ir jų naudojimas
Kategorija: Etika
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 12 [?]
Referato dalykas: Etikos referatas
Parsisiųsta: 0 kartų.
Archyvo dydis: 51 kB
Bylos pavadinimas: vizitines_korteles_ir_ju.zip
vizitines_korteles_ir_ju.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: vizitines korteles teorija, teises teorija, paveldėjimas, lietuvos konstitucija, vizitines korteles ir ju naudojimas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557