top


Konspektai.com > Ekonomika > Masažo salonas. Verslo planas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Masažo salonas. Verslo planas. Namų darbas

(Ekonomika. Namų darbas, 11 puslapių, 68kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Verslo idėja ir verslo esmė. Verslo vizija. Verslo misija. Įmonės vertybės. Verslo tikslai ir uždaviniai. Įmonės charakteristika. Pagrindinės teikiamos paslaugos yra įvairios masažo rūšys. Nuosavybės forma. Vietovės, kr bus kuriama įmonė, apibūdinimas. Rinka. Vartotojai. Konkurentai. Marketingas. Tikslai ir uždaviniai. Kainų politika ir kainos. Realizavimo metodai. Reklama. Įmonės struktūra. Darbuotojai ir valdymo personalas. Finansinis planas. Finansavimo šaltiniai. Pajamu ir išlaidų planas. Projekto atsipirkimo laikas. Verslo idėja ir verslo esmė Šiais laikais įtmpa ir stresas užima nemažą mūsų gyvenimo dalį, atsipalaiduoti neturime laiko. Daugelis žmonių nori masažo, bet taip ir neisšipildo jų norai. Neprofisionalus masažas nežymiai atpalaiduoja, o ką pajustų žmogus gavęs tikrą profesionalų masažą? Taip, tai kainuoja, bet stresas, susitelkęs darbo metu, gali jums kainuoti didesnius pinigus tam pačiam darbe priimant neteisingus sprendimus. Profesionalus masažas suteikia ne tik fizinį, bet ir moralinį atsipalaidavimą. Masažo salonas „At vero“ gali suteikti tokią galimybę. Verslo vizija Besiklestint individualiajai įmonei (toliau IĮ) „Ar vero“ atsiras vis naujų masažo rūšių skirtingo amžiaus, lyties bei poreikio žmonėms. Bus priimama daugiau klientų vienu metu. Atsidarys keli filialai kituose miesto taškuose ar skirtinguose miestuose. Verslo misija Svarbiausia misija, tai patenkinti visus klientų poreikius masažo srityje. Įmonės vertybės 1. Pasitikėjimas. Tai viena bene svarbesnių vertybių, nes žmogus norintis masažo, tiesioginę prasme atiduoda save į kitas rankas, o kad tai padaryti, reikalingas pasitikėjimas tuo žmogumi bei įmone.
Vardas: Darjuš
Darbo pavadinimas: Masažo salonas. Verslo planas
Kategorija: Ekonomika
Darbo tipas: Namų darbas
Puslapių skaičius: 11 [?]
Namų darbo dalykas: Ekonomikos namų darbas
Parsisiųsta: 26 kartus.
Archyvo dydis: 68 kB
Bylos pavadinimas: masazo_salonas._verslo_planas.zip
masazo_salonas._verslo_planas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: finansavimo saltiniai, darbo prasme, finansavimo, imones marketingas, individuali įmonė, konkurentai, Masažo salonas, MARKETINGAS, salono verslo planas nemokamai, slaugos planas, masažo kabineto verslo planas, verslo planas namų darbas, masazas, verslo planas masazo salonas, verslo planas reklama, finansinis planas, verslo planas masazo salonas, verslo planas parsisiųsti, masažo salono verslo planas, masazo salono verslo planas, ivadas masazo kabineto verslo planui, verslo planai parsisiusti nemokamai, masazo kabineto verslo planas, verslo planas masazo kabinetas, teises teorija, verslo planas parsisiusti nemokamai, vadybos planas masazo kabinetas, masazo salonu vizija ir misija, biznio planas masazo salonams, masazo salonas verslo planas, masažas, įmonės verslo planas, verslo planas nemokamai, verslo idėja, verslo planai nemokamai.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557