top


Konspektai.com > Ekonomika > Verslo špera
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Verslo špera. Špera

1
1
2
2
(Ekonomika. Špera, 2 puslapiai, 168kB)
Darbe esantys žodžiai: Ekonomikos sąvoka. Ekonomikos sistemos. Mikroekonomika ir makroekonomika. Ekonomikos modeliai ir praktika. Normuojančioji ir pozityvioji ekonomika. Tobulosios konkurencijos. Ekonomika. Ekonomika ir ekonominis elgesys. Tobulosios konkurencijos ekonomika. Tobulosios konkurencijos ekonomikos. Bruožai ir sandara. Valdymo funkcijos pagal a. Fajolį. H. Fordo gamybos organizavimo principai ir pagrindai. H. Emersono 12 našumo principų. A. Fajolio 14 administravimo principų. Planavimas kaip vadybos (valdymo) funkcija. Planai, jų tipai. Įmonės kaip sistemos apibūdinimas. Organizavimas kaip vadybos (valdymo) funkcija. Darbo pasidalijimas ir kooperavimas darbo organizavimo sistemoje. Įmonės, organizacijos tikslai. Rinkos pusiausvyra. Paklausos ir pasiūlos pokyčių įtaka pusiausvyros kainai ir kiekiui. Pasiūla. Pasiūlos dėsnis ir jos kreivė. Pasiūla. Pasiūlos veiksniai. Pasiūlai didėjant - į dešinę, pasiūlai mažėjant - į kairę.
Vardas: Darjuš
Darbo pavadinimas: Verslo špera
Kategorija: Ekonomika
Darbo tipas: Špera
Puslapių skaičius: 2 [?]
Šperos dalykas: Ekonomikos špera
Parsisiųsta: 0 kartų.
Archyvo dydis: 168 kB
Bylos pavadinimas: verslo_spera.zip
verslo_spera.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: darbo pasidalijimas, ekonomikos sistemos tipai, h fordo gamybos organizavimo principai ir pagrindai, aristotelio filosofija, verslo planas vaiku uzsiemimu studija, ekonomikos verslo esė, mikroekonomika, statybos darbu organizavimas, kavines verslo planas, verslo teises, vadybos esė, h emersono „ našumo principų“, vadybos pagrindai.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557