top


Konspektai.com > Psichologija > Neverbalinė kalba
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Neverbalinė kalba. Namų darbas

(Psichologija. Namų darbas, 7 puslapiai, 22kB)
Darbe esantys žodžiai: Darbo tikslas: Identifikuoti situacijos veikėjų neverbalinius ženklus ir atskleisti tų ženklų prasmę. Įvadas Kasdieniniame gyvenime mes dalijamės idėjomis, jausmais ir informacija su kitais žmonėmis. Tai yra bendravimas. Kalbėjimas - tai labiausiai paplitęs bendravimo būdas. Taip pat yra daug kitų būdų: rašymas, rankų ir kūno judesiai, piešimas, dainavimas ir kt. Žmonės komunikuoja 7% verbaline (žodžiais) ir 93% neverbaline kalba. Neverbalinę kalbą sudaro 38% balso tembras ir 55% kūno kalba. Svarbiau suprasti ne kas yra sakoma žodžiais, bet kas yra sakoma neverbališkai. Ką reiškia antakių kilstelėjimas, rankos pamojavimas, nykščio parodymas turbūt puikiai yra visiems žinoma, tačiau sudėtingesnę kūno kalbą taip pat reikia suprasti. Nežodinis bendravimas arba kūno kalba – tai kūno komunikacijos forma, išreikšta nesąmoningais gestais ir pozomis (The International Webster’s Comprehensive Dictionaryof the English Language, 1998, p.151).
Vardas: Greta
Darbo pavadinimas: Neverbalinė kalba
Kategorija: Psichologija
Darbo tipas: Namų darbas
Puslapių skaičius: 7 [?]
Namų darbo dalykas: Psichologijos namų darbas
Parsisiųsta: 2 kartus.
Archyvo dydis: 22 kB
Bylos pavadinimas: neverbaline_kalba.zip
neverbaline_kalba.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: neverbaline kuno kalba, darbo prasme, žodinis bendravimas, piesimas ir kalba, akiu ivadas, bendravimas, psichologija neverbaline kalba, neverbaline kalba, neverbaline.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557