top


Konspektai.com > Teisė > Ar asmens privačios informacijos paskleidimas visais atvejais yra laikytinas žmogaus privataus gyvenimo neliečiamumo pažeidimu?
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Ar asmens privačios informacijos paskleidimas visais atvejais yra laikytinas žmogaus privataus gyvenimo neliečiamumo pažeidimu?. Referatas

(Teisė. Referatas, 11 puslapių, 19kB)
Darbe esantys žodžiai: Turinys. Įvadas. Žmogaus teisių samprata. Privataus gyvenimo neliečiamumas kaip vienas iš teisės principų. Konstitucinė teisė į privataus gyvenimo neliečiamumą. Teisė į privatų gyvenimą, kaip specifinė fizinio asmens teisė. Teisės į privatų gyvenimą specifika viešųjų asmenų atžvilgiu. Teisės į privatų gyvenimą ir jo slaptumą gynimas. Išvados. Naudota literatūra (abėcėlės tvarka). Žmogaus privatus gyvenimas – tai kiekvieno individo teisė gyventi taip, kaip jam norisi, būti apsaugotam nuo savavališko kišimosi į jo asmeninį gyvenimą, šio gyvenimo detalių kėlimo į viešumą. Šiuolaikinėje visuomenėje žmogus nėra vien tik visuomenės dalis. Be savo profesinės ar gamybinės veiklos, dalyvavimo visuomeniniame gyvenime, žmogus egzistuoja ir kaip laisvas, autonomiškas individas, tam tikra prasme nepriklausomas nuo kitų žmonių, visuomenės ir valstybės. Tokį nepriklausomumą jam garantuoja Konstitucijos 22 str. įtvirtinta teisė – teisė į privatų gyvenimą ir jo neliečiamumą.
Vardas: Jenna
Darbo pavadinimas: Ar asmens privačios informacijos paskleidimas visais atvejais yra laikytinas žmogaus privataus gyvenimo neliečiamumo pažeidimu?
Kategorija: Teisė
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 11 [?]
Referato dalykas: Teisės referatas
Parsisiųsta: 4 kartus.
Archyvo dydis: 19 kB
Bylos pavadinimas: ar_asmens_privacios.zip
ar_asmens_privacios.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: konstitucijos samprata, gyventi, žmogaus teisės, žmogaus teis, privatus asmens gyvenimas, asmens privataus gyvenimo nelieciamumas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557