top


Konspektai.com > Teisė > Viešojo administravimo įstatymo analizė
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Viešojo administravimo įstatymo analizė. Kursinis

(Teisė. Kursinis, 35 puslapiai, 86kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Viešojo administravimo samprata. Viešojo administravimo dalykas. Viešojo administravimo modeliai. Viešojo administravimo teisinis aspektas. Viešasis administravimas: kaip valstybės valdymas ir valstybės administravimas. Viešojo administravimo formavimosi eiga lietuvoje. Viešojo administravimo įstatymo analizė. Viešojo administravimo įstatymo 4 straipsnio analizė. Centriniai valstybinio administravimo subjektai. Teritoriniai valstybinio administarvimo subjektai. Viešojo administravimo įstatymo 5 straipsnio analizė. Išvados ir rekomendacijos. Bibliografijos sąrašas. Priedai. Viešasis administravimas kaip mokslo šaka nėra labai sena. Jis plačiau pradėtas nagrinėti XX a. pradžioje ir jo atsiradimą sąlygojo teorinių ir norminių principų rinkinys suformuluotas tokių mokslininkų kaip J.S.Millis, W.Wilsonas, M.Weberis. Valstybė yra ypatingas institucijų darinys priimdamas sprendimus, vykdydamos administravimą ir vadybą tos institucijos atsižvelgia į įvairius interesus. Valstybės viešosios institucijos daro vienokį ar kitokį poveikį kiekvienam visuomenės nariui, tad labai svarbu efektyvus ir nepriekaištingas valstybės institucijų darbas turi pateisinti jų lūkesčius ir pasitikėjimą.
Vardas: Kristina
Darbo pavadinimas: Viešojo administravimo įstatymo analizė
Kategorija: Teisė
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 35 [?]
Kursinio dalykas: Teisės kursinis
Parsisiųsta: 5 kartus.
Archyvo dydis: 86 kB
Bylos pavadinimas: viesojo_administravimo.zip
viesojo_administravimo.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: institucijų administravimas, weberis, viesasis administravimas, įstatymo, viešasis administravimas, straipsnio analize, istatymo analize, viesojo administravimo, viešojo administravimo.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557