top


Konspektai.com > Sociologija > Ar reikalinga viešoji biblioteka X kaime
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Ar reikalinga viešoji biblioteka X kaime. Kursinis

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
23
23
24
24
25
25
26
26
(Sociologija. Kursinis, 26 puslapiai, 74kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Bibliotekos vieta informacinėje visuomenėje. Bibliotekų funkcijos ir veikla. Viešoji biblioteka - spausdinto žodžio nešėja. Skaitytojų bendravimas viešojoje bibliotekoje. Vyresniojo amžiaus skaitytojai ir biblioteka. Studentų skaitymo ir savarankiško darbo su knyga ypatumai. Tirkšlių viešosios bibliotekos duomenų analizė. Ataskaitos duomenų analizė. Apklausos duomenų analizė. Išvados. Informacinių šaltinių sąrašas. Priedai. Viešoji biblioteka tai atviras idėjų stalas, prie kurio kviečiami visi. Biblioteka – informacijos teikimo įstaiga. Vykdydama šią funkciją, biblioteka realizuoja žmogaus teisę į informaciją, sudarydama galimybes visiems vienodomis teisėmis naudotis dokumentuose pateikta informacija, padeda žmogui susiorientuoti informacijos sraute, ugdo informacijos paieškos įgūdžius. Funkcijų biblioteka atlieka daug ir įvairių: aptarnavimo, kultūrinę, laisvalaikio, švietimo, informacinę ir kt. Bibliotekos uždavinys – atskleisti savo išteklius, parodyti visuomenei, ką ji gali. O bibliotekos žmogui gali duoti daug. Labai svarbus bibliotekos ir visuomenės bendradarbiavimas. Biblioteka visiems vartotojams suteikia galimybę gauti turimus fondo spaudinius ir užsakyti leidinius iš kitų bibliotekų. Biblioteka vartotojams yra reikšmingas kultūros centras ir įdomaus laisvalaikio praleidimo vieta. Vartotojų aptarnavimas – vienas iš svarbesnių bibliotekos uždavinių. Dėmesys skiriamas kiekvienam vartotojui. Informacinėje visuomenėje iš esmės kinta bibliotekų vieta ir funkcijos visuomenėje bei organizacijose. Bibliotekos, tradiciškai tarnavusios kultūrai, švietimui ir laisvalaikiui, vis labiau traukiasi iš visuomeniško konteksto, nes visgi naujaisiais informaciniais centrais tampa prieiga per internetą, kurią galima sakyti turi beveik kiekvienas. Ir kartais net iškyla klausimas ar mums bereikalingos viešosios bibliotekos? Tai ir bandysiu išsiaiškinti savo darbe. Kursinio darbi tikslas: išsiaiškinti ar reikalinga viešoji biblioteka Tirkšlių kaime Kursinio darbo uždaviniai: Išnagrinėti Tirkšlių viešosios bibliotekos vartotojų skaičių, Išnagrinėti Tirkšlių viešosios bibliotekos išduotiems rezultatus, Išsiaiškinti Tirkšlių viešosios bibliotekos lankomumo rodiklius.
Vardas: Ausra
Darbo pavadinimas: Ar reikalinga viešoji biblioteka X kaime
Kategorija: Sociologija
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 26 [?]
Kursinio dalykas: Sociologijos kursinis
Parsisiųsta: 1 kartą.
Archyvo dydis: 74 kB
Bylos pavadinimas: sociologijos_kursinis.zip
sociologijos_kursinis.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: duomenu analize, studentu, organizacijos analize, emes teise, viešoji įstaiga, darbo išteklių analizė, darbo rodikliu analizė, informacine visuomene, viesoji biblioteka visuomenei, kam reikalingos bibliotekas kaimuose, kam reikalingos bibliotekos kaimuose, viesosios bibliotekos referatas, biblioteka.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557