top


Konspektai.com > Kita > Organizacijos komunikacijos.organizacijos dokumentų valdymas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Organizacijos komunikacijos.organizacijos dokumentų valdymas. Namų darbas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
(Kita. Namų darbas, 6 puslapiai, 34kB)
Darbe esantys žodžiai: Organizacijos pristatymas. Dhl verslo padaliniai. Organizacijos veiklos dokumentų valdymo sistemos pristatymas. Organizacijos pristatymas. Dhl verslo padaliniai. Express padalinys. Global forwarding padalinys. Freight padalinys. Supply chain padalinys. Mail padalinys. Savo klientams DHL įsipareigoja teikti aukštos kokybės paslaugas tarptautinių skubių siuntų pristatymo, krovinių gabenimo oro, jūrų, kelių ir geležinkelių transportu, o taip pat kontraktinės logistikos ir tarptautinio pašto srityse. Pasaulinis tinklas apima daugiau nei 220 šalių ir teritorijų, apie o 275 tūkst. darbuotojų užtikrina aukštą paslaugų kokybę ir vietinių rinkų išmanymą atsižvelgiant į atskirų tiekimo grandininių ypatumus. DHL kompanija taip pat prisiima socialinę atsakomybę vykdydama aplinkosaugos, nelaimių padarinių šalinimo ir švietimo programas. DHL kompanija yra Deutsche Post DHL grupės narė. Grupės apyvarta 2011 metais viršijo 53 mlrd. eurų.
Vardas: Loreta
Darbo pavadinimas: Organizacijos komunikacijos.organizacijos dokumentų valdymas
Kategorija: Kita
Darbo tipas: Namų darbas
Puslapių skaičius: 6 [?]
Namų darbo dalykas: Kitos namų darbas
Parsisiųsta: 3 kartus.
Archyvo dydis: 34 kB
Bylos pavadinimas: organizacijos.zip
organizacijos.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: logistikos valdymo sistemos, geležinkelių, organizaciju komunikacija dokumentu valdymas, dokumentu valdymo sistemos, dhl, dokumentu valdymas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557