top


Konspektai.com > Lietuvių kalba > Ar reikalinga literatūros klasika mokyklinėje programoje? Argumentuokite
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Ar reikalinga literatūros klasika mokyklinėje programoje? Argumentuokite. Rašinys

(Lietuvių kalba. Rašinys, 2 puslapiai, 6kB)
Darbe esantys žodžiai: Klasika – tai išliekamąją vertę turintys kūriniai, jie buvo skaitomi visada, nes sugeba įtraukti žmogų į aprašomą veiksmą, taip pat perskaitęs kūrinį šiek tiek tobulėji ir pakeli savo žinių lygio kartelę. Vieniems klasika tampa šių dienų bestseleriai, o kitiems tai antikos ar viduramžių laikais parašyti kūriniai, kurie priverčia pajusti tų laikų dvasią ar netgi sugrįžti juos. Klasikos kūriniai reikalingi tam, kad suprastume iš kur atsirado naujoji literatūra. Klasika – tai šaknys, mūsų tėvai – kamienas, o mes jaunoji karta – lapai, kurie nežaliuotų be šaknų. Todėl galiu teigti, jog literatūros klasika yra reikalinga mokyklinėje programoje. Kiekvienas jaunas lietuvis turi žinoti svarbiausius lietuvių literatūros klasikos kūrinius. Šiuos kūrinius žinodamas jis sugebės į praeitį pažvelgti kitomis akimis ir supras jų svarbą dabartinėmis dienomis. Juk klasikiniuose kūriniuose yra pabrėžiamos amžinosios vertybės. Jaunimui atrodo, kad tai yra pasenęs ir neįdomus dalykas, bet taip nėra. Šių dienų jaunuomenė yra technologijų pasaulio auka. Jie mano, kad internete galima surasti viską ir jiems toki dalykai kaip knygos yra neįdomu. Na taip, internete galima rasti daug informacijos, bet knygos ji tikrai neatstos. Jaunimas vis daugiau laiko praleidžia prie kompiuterių, nekreipdami dėmesio į mūsų praeitį, žiūri tik į ateitį.
Vardas: Marta
Darbo pavadinimas: Ar reikalinga literatūros klasika mokyklinėje programoje? Argumentuokite
Kategorija: Lietuvių kalba
Darbo tipas: Rašinys
Puslapių skaičius: 2 [?]
Rašinio dalykas: Lietuvių kalbos rašinys
Parsisiųsta: 7 kartus.
Archyvo dydis: 6 kB
Bylos pavadinimas: ar_reikalinga_literaturos.zip
ar_reikalinga_literaturos.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: ar reikalinga klasikine literatura mokyklineje programoje, klasika rašinys, viduramziu literatura, ar reikalinga literaturos klasika mokyklineje programoje kalba, antikos žmogus, literaturos klasikos kuriniai, antikos vertybes dabar, ar reikalingi klasikos kuriniai, literaturos isliekamoji verte, ar reikalinga klasika mokyklineje programoje, ar reikalinga literatuross klasika mokyklinėje programoje, literaturos klasika mokyklineje programoje, antikos vertybes, vertybes lietuvių literaturoje, amzinosios vertybės, klasikines vertybes lietuviu literaturoje, amzinos vertybes lietuviu literaturoje, kodėl literatūros turi isliekamaja verte, ar reikalinga literatura, ar literatura reikalinga, amzinosios vertybes lietuviu literaturoje, argument, lietuvių literatūros klasikos kūriniai, amzinosios vertybes rasinys, ar reikalinga literatūros klasika mokyklinėje programoje, šių laikų klasika, kas yra literatūros klasika, klasikiniu literaturos kuriniu aprasomos vertybes, klasikiniu kuriniu aprasomos vertybes, klasikos kuriniai ir vertybes.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557