top


Konspektai.com > Filosofija > Sokrato credo Pažink pats save
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Sokrato credo Pažink pats save. Kursinis

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
(Filosofija. Kursinis, 20 puslapių, 46kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Sokratas. Sokrato paveikslas. Sokrato mokiniai. Sokratas ir filosofija. Mokymo metodai. Filosofinės idėjos ir vertybės. Sokrato credo „pažink pats save“. Sokrato palikimas. Išvados. Socrates. Literatūros sąrašas. Filosofija yra mokslų mokslas. Kiekvieną dieną mes filosofuojame, tačiau patys to nesuvokdami. Juk užduoti klausimą ir ieškoti į jį atsakymo ir yra filosofija. Keldami klausimus, mes siekiame sužinoti atsakymus, argumentuojame ir diskutuojame, savyje arba tarpusavyje. Filosofija gyvena visur, tačiau šio mokslo objektai skirtingai nei konkretaus kito mokslo yra įvairūs. Šiame darbe atkleidžiama Sokrato credo „Pažink pats save“ prasmė. Visų pirma bus supažindinamas Sokrato santykis su filosofija to meto epochoje, aptariamas Sokrato paveikslas jo mokinių bei kitų filosofų prisiminimuose ir darbuose. Taip pat bus aptariamas Sokrato palikimas filosofijoje. Analizuojamas filosofo pašaukimas siekti atrasti žmonėse susimąstymą apie tikrąjį gėrį, gėrio ieškojimą savyje, supratimą apie paties žmogaus gyvenimo tvarką, jo proto naudojimą gėrio tikslais. Taip pat, kas anot Sokrato yra tikrasis gėrio pažinimas, bei tiesioginis sąlytis su juo. Atskleidžiamas Sokrato tikslas padėti žmogui pačiam suprasti, savyje atrasti kas yra tikroji vertybė.
Vardas: Ineta
Darbo pavadinimas: Sokrato credo Pažink pats save
Kategorija: Filosofija
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 20 [?]
Kursinio dalykas: Filosofijos kursinis
Parsisiųsta: 0 kartų.
Archyvo dydis: 46 kB
Bylos pavadinimas: sokrato_credo_pazink_pats_save.zip
sokrato_credo_pazink_pats_save.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: sokrato credo, esė apie mus zmones, mokiniu, kas yra vertybės, pats, sokrato filosofija, sokrato.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557