top


Konspektai.com > Vadyba > X įmonės finansiniai ištekliai ir jų vertinimas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

X įmonės finansiniai ištekliai ir jų vertinimas. Kursinis

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
(Vadyba. Kursinis, 21 puslapis, 55kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Finansiniai ištekliai ir jų šaltiniai. Išteklių samprata ir rūšys. Vidiniai ir išoriniai finansinių išteklių šaltiniai. Vidiniai finansinių išteklių šaltiniai. Išoriniai finansinių išteklių šaltiniai. Įmonių finansinių išteklių sudarymas ir valdymas. Finansinių išteklių planavimas. Finansinių išteklių sudarymas. Įmonės finansų valdymas. Finansų valdymo tikslai. Įmonės pinigų srautai. Įmonės finansiniai santikiai. Investicinė įmonės veikla. Finansinė įmonės veikla. Ab „teo“ finansinė analizė. Įmonės aprašymas. Įmonės finansinė analizė. Įmonės finansinė analizė(duomenys 2008 ir 2009 metų). Išvados. Šaltiniai. Finansinių išteklių paieška ir racionalus naudojimas aktualus visais ekonomikos lygiais: makroekonomikos ir mikroekonomikos, visos šalies ir atskirų regionų mastu – lokalūs reiškiniai tampa globaliais, o integracija apima visas verslo sritis, objektus. Pasaulis tampa bendra rinka, apsirūpinimas ištekliais ir jų vaidmuo vykdant verslo funkcijas yra vienas svarbiausių veiksnių, lemiančių įmonės sėkmę. Įmonėms, siekiančioms išlikti ir plėstis, svarbu įvertinti savo galimybes ir atitikti visuomenės poreikius, išlaikyti konkurencinį pranašumą prekių ar paslaugų rinkose. Siekdama užtikrinti veiklą ir realizacijos procesą, kiekviena įmonė turi turėti tam tikrų išteklių, o numatytiems įmonės veiklos tikslams ir jos plėtrai pasiekti būtina išsiaiškinti ir išanalizuoti finansinių išteklių poreikį bei jų struktūrą. Finansiniai ištekliai yra būtini tam, kad įmonė galėtų plėtoti savo veiklą. Kiekvienos įmonės pelnui gauti sąlygos priklauso nuo naudojamos finansinių išteklių struktūros. Išsami šių išteklių analizė leidžia įvertinti įmonės konkurencingumą. Planuojant, kaip įgyvendinti naujus ekonominius sprendimus, finansinių išteklių analizė ir įvertinimas padeda suprasti verslo įmonės veiklos galimybes – kad poreikiai būtų tinkamai tenkinami, o ištekliai racionaliai naudojami.
Vardas: Valdas
Darbo pavadinimas: X įmonės finansiniai ištekliai ir jų vertinimas
Kategorija: Vadyba
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 21 [?]
Kursinio dalykas: Vadybos kursinis
Parsisiųsta: 3 kartus.
Archyvo dydis: 55 kB
Bylos pavadinimas: x_imones_finansiniai_istekliai_ir_ju_vertinimas.zip
x_imones_finansiniai_istekliai_ir_ju_vertinimas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: finansiniu paslaugu rusys, finansiniai ištekliai ir jų šaltiniai, imones finansu valdymas, finansiniai iÅ¡tekliai, imones finansiniai istekliai, verslo imoniu finansinai istekliai, pinigu srautai, imones istekliai, finansiniai istekliai, imones valdymo lygiai, finansiniai ištekliai.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557