top


Konspektai.com > Vadyba > Kirpykla verslo planas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Kirpykla verslo planas. Konspektas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
(Vadyba. Konspektas, 9 puslapiai, 20kB)
Darbe esantys žodžiai: Lietuvoje jau yra daug tokių įmonių, kurios teikia tokias paslaugas, bet manęs tai visai neišgąsdino. Bus steigiama nauja individuali įmonė – kirpykla ,,Saulė“, įmonei pavadinimas parinktas toks pagal šio žodžio suprantama prasmę, kuri asocijuojasi su šviesa, atsinaujinimu. Teiksime vartotojams plaukų kirpimo ir kitas plaukų gražinimo paslaugas. Kad ir kaip besusiklostytų situacija, žmonės nenustos gražintis, tai yra kirptis. Plaukų kirpimas šiais laikais yra ne tik mados, bet ir patogumo dalykas. Šiai kirpyklai įkurti patalpas nuomos Šiauliuose, Dvaro gatvėje, ši gatvė yra miesto centre, todėl bus nemažai tokio pobūdžio konkurentų. Kirpyklos ,,Saulė“ darbo laikas darbo dienomis bus nuo 8 valandos ryto iki 20 valandos vakaro, šeštadieniais nuo 9 iki 20 val., o sekmadieniais dirbs nuo 10 iki 15 val. pietų pertrauka nuo 12 – 13 val., nes kaip žinia, sekmadieniais žmonės daugiau laiko stengiasi praleisti namie su šeima, dėl to darbo laiką sutrumpinsime tą dieną. Tikimąsi, kad tokios darbo valandos padės įsigyti kuo daugiau klientų. Veiklos pradžioje kirpykloje dirbs – savininkė, tai esu aš, 2 kirpėjos ir buhalterė. Paslaugos kainas nuolat derinsime atsižvelgdami į konkurentų kainas, kadangi dažniausiai paslaugų vartotojai renkasi tas paslaugas, kurios jiems yra priimtinesnės savo kaina ir žinoma šiuo atveju – kokybe. Tokiu būdu stengsimės neprarasti savo klientų. Smulkaus verslo įmonės Lietuvoje yra perspektyvios.
Vardas: Sandra
Darbo pavadinimas: Kirpykla verslo planas
Kategorija: Vadyba
Darbo tipas: Konspektas
Puslapių skaičius: 9 [?]
Konspekto dalykas: Vadybos konspektas
Parsisiųsta: 6 kartus.
Archyvo dydis: 20 kB
Bylos pavadinimas: kirpykla.zip
kirpykla.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: plauku kirpimas, darbo laikas, verslo planas kirpykla, sviesa, kirpykla, kirpyklos klientų, kirpyklos verslo planas nemokamai, koloidiniai tirpalai, verslo planas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557