top


Konspektai.com > Transportas > REMONTO TECHNOLOGIJA
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

REMONTO TECHNOLOGIJA. Referatas

(Transportas. Referatas, 27 puslapiai, 61kB)
Darbe esantys žodžiai: Pagrindiniai remonto technologijos principai. Pradiniai duomenys technologijai projektuoti. Technologinių procesų projektavimas. Technologinių procesų sudarymas. Detalių atnaujinimo technologiniai procesai. Detalių atnaujinimo būdai. Ša1tkalviškai mechaninis apdirbimas.detalių atnaujinimas plastiniu deformavimu. Suvirinimas ir aplydymas. Rankiniai budai. Prieš pradėdamas projektuoti įrengimų ar mašinų remonto technologinius procesus, technologas privalo gerai susipažinti su šių įrengimų ar mašinų konstrukcija ir pasirinkti remonto organizavimo forma Technologas turi žinoti, kokiais principais vadovaujantis sudaryta konstrukcija, ar numatyta galimybė keisti atskiras detales ar surinkimo vienetus, nes projektuojant ir montuojant šiuolaikinius įrengimus labai dažnai taikomos surinkimo vienetų konstrukcijos ir remontuoti atskiras detales ekonomiškai neapsimoka. Ir tik remiantis analizės rezultatais parenkami remonto organizavimo budai, sudaromi remonto technologiniai procesai. Kita vertus, prieš pradedant organizuoti remontą reikia įsitikinti, ar ekonomiškai tikslinga remontuoti eksploatuojamus įrengimus, nes įrengimai ar mašinos, išdirbę nustatytą laiką, gali būti moraliai pasenę ir jų remontuoti ekonomiškai neapsimokės. Šiai analizei atlikti siūloma vadovautis 1 paveiksle pavaizduota schema.
Vardas: Paulius
Darbo pavadinimas: REMONTO TECHNOLOGIJA
Kategorija: Transportas
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 27 [?]
Referato dalykas: Transporto referatas
Parsisiųsta: 10 kartų.
Archyvo dydis: 61 kB
Bylos pavadinimas: mechanika.zip
mechanika.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: suvirinimas ir aplydymas, mašinų detales, detaliu atnaujinimas, remonto technologija, suvirinimas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557