top


Konspektai.com > Ekonomika > Verslo planas Reklamos firma D and E Design
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Verslo planas Reklamos firma D and E Design. Kursinis

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
(Ekonomika. Kursinis, 14 puslapių, 36kB)
Darbe esantys žodžiai: Įmonė įregistruota 2007 m. spalio 8 d. Kauno miesto savivaldybės Registrų centre. UAB „D&E Design“ bus įkuriama pagal uždaros akcinės bendrovės įkūrimo tvarką. Paskaičiuoti visi reikalingi pinigai įmonei įkurti ir išleistas akcijų paketas tiem pinigams gauti. Akcijos bus siūlomos pontecialiems akcininkams. Dalį akcijų nupirks ir įmonės įkūrėjas, tai sudarys 20 procentų nuo visų akcijų. Vėliau bus paimta paskola iš banko, dydis priklauso nuo susitarimo su banku. Orientacinė suma 300 000 litų. Įmonės buveinė bus Aušros g. 20, Kaune, tel. 868941882. Mūsų įmonė teikia reklamos gamybos ir talpinimo paslaugas, įvairaus industrinio dizaino kūrimo paslaugas, muzikinių video klipų kūrimas. Teikiamos tokios paslaugos: skaitmeninis montažas ir trimatės grafikos efektai televizijai ir kinui, reklamos filmavimas ir fotografavimas, maketai ir projektai spaudai, dizaino kūrimas ir realizavimas projektuose. Darbams naudojama moderniausia įranga ir programos. Didžiausi kaštai mūsų įmonėje yra pradiniai, gamybos ir eksploatavimo kaštai yra žymiai mažesni. Pradinius kaštus sudaro kompiuterinė įranga, programinė įranga, vaizdo filmavimo kameros, fotoaparatai ir kita techninė įranga. Eksploatavimo kaštus sudaro patalpų nuoma, elektros energijos sąnaudos, įrangos amortizacija, interneto abonentinis mokestis, apsaugos sistemos paslaugos mokestis, priešgaisrinės apsaugos mokestis, įvairios kanceliarinės priemonės ir kompiuterinės įrangos priedai, atlyginimai ir mokesčiai. Mūsų įmonės kainos bus žemesnės nei konkurentų, tai bus vienas iš pagrindinių būdų konkuruoti su kitomis įmonėmis. Video produkcijos 1 sekundės kaina rinkoje sudaro 1000 litų. Mūsų įmonės kainos priklausys nuo projekto sudėtingumo, kainos svyruos nuo 500 iki 1000 litų. Tokias kainas įmonė gali sau leisti, ir tai galima bus patikrinti šiuose punktuose: išteklių strateginėje analizėje ir išvadose.
Vardas: Kristina
Darbo pavadinimas: Verslo planas Reklamos firma D and E Design
Kategorija: Ekonomika
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 14 [?]
Kursinio dalykas: Ekonomikos kursinis
Parsisiųsta: 0 kartų.
Archyvo dydis: 36 kB
Bylos pavadinimas: verslo_planas_reklamos_firma.zip
verslo_planas_reklamos_firma.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: imones strategine analize, banko paskola, ausys, banku analize, banko analize, akciju kainos, įmonės kurimas, banko analizė, reklamos analize, strategine analize, reklamos planas, dizaino imone.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557