top


Konspektai.com > Pedagogika > Kūno kultūros mokytojo ir tėvų bendradarbiavimo ypatumai
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Kūno kultūros mokytojo ir tėvų bendradarbiavimo ypatumai. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
(Pedagogika. Referatas, 8 puslapiai, 19kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Darbo su tėvais tikslai. Nesutarimų su tėvais priežastys. Nesutarimų įveikimo būdai. Išvados. Literatūra. Vaiko kelias į gyvenimą prasideda tėvų namuose. Šeima yra ypatinga socialinė institucija, kurioje pratęsiama gyvybė ir kuri atsako už vaiko auginimą, auklėjimą bei lavinimą, ruošia jį gyvenimui už šeimos ribų. Darni, dora šeima vaikui garantuoja šiltus emocinius santykius; saugumo jausmą, psichologinį komfortą, pagarbaus požiūrio į kitus žmones, aplinką, darbą, save pradmenis, natūralų sąlytį su tautos kultūra: tikėjimu, pažinimu, jausmais… Šeimoje vaiko padėtis ypatinga: jis bendrauja tik su nedaugeliu žmonių – tėvais, broliais, seserimis, kai kuriais giminaičiais. Bendravimas su suaugusiais dažnai reiškiasi tik pastarųjų globa vaikui. Mokykla papildo ugdymą šeimoje: plečia socialinį vaiko patyrimą, sudarydama jam sąlygas realiai gyventi mažoje vaikų bendruomenėje; padeda vaikui (o per jį – šeimai ) perimti ar atgaivinti tradicines vietinės bendruomenės vertybes, jas puoselėdamas mokyklos kultūriniame gyvenime; padeda vaikui atskleisti save ir savo gebėjimus bei juos ugdyti; teikia kvalifikuotą pedagoginę pagalbą. Svarbiausias vaikų ugdymo mokykloje tikslas – bendradarbiaujant su šeima puoselėti visas vaiko galias, lemiančias vaiko asmenybės vystymosi ir jo integracijos į visuomenę sėkmę. Kaip matom, būtent šių dviejų institucijų – šeimos ir mokyklos – tarpusavio pasitikėjimu ir pagarba grįstas bendradarbiavimas gali laiduoti vaiko asmenybės formavimosi sėkmę.
Vardas: Andrius
Darbo pavadinimas: Kūno kultūros mokytojo ir tėvų bendradarbiavimo ypatumai
Kategorija: Pedagogika
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 8 [?]
Referato dalykas: Pedagogikos referatas
Parsisiųsta: 5 kartus.
Archyvo dydis: 19 kB
Bylos pavadinimas: kuno_kulturos_mokytojo_ir.zip
kuno_kulturos_mokytojo_ir.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

10
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: ugdymo aplinka, kūno kultūros mokytojo ir tėvų bendradarbiavimo ypatimai, ese bendravimas, kuno kulturos mokytojo nesutarimai su tevais, kuno kulturos mokytojo ir tevu benradarbiavimo ypatumai nesutarimu priezastys, mokytoju ir tevu bendradarbiavimas, kuno kulturos mokytojo ir tevu bendradarbiavimas, nesutarimai tarp tevu ir kuno kulturos mokytoju, kuno kulturos mokytojo ir tevu bendradarbiavimo ypatumai, kuno kulturos mokytojo ir tevu bendradarbiavimo tikslai.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557