top


Konspektai.com > Etika > Turistų aptarnavimas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Turistų aptarnavimas. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
23
23
24
24
25
25
26
26
27
27
(Etika. Referatas, 27 puslapiai, 44kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Pagrindinės elgesio su lankytojais taisyklės. Lankytojų tipai ir jų aptarnavimas. Lankytojų tipai. Lankytojų aptarnavimo sistemos. Lankytojų aptarnavimo standartai. Lankytojų sutikimas ir susodinimas restorane, kavinėje, bare. Turistų aptarnavimas. Turistai. Turistų reikalavimai. Profesionalus elgesys ir svetingumas. Bendravimas. Pobūvių aptarnavimo organizavimas. Patiekalų patiekimo metodai. Indidualus aptarnavimas. Banketo aptarnavimas. Švediškas stalas. Pobūvis furšetas. Banketo furšetas. Dalyvavimo renginiuose etiketas. Apranga. Priėmimai. Priėmimų tipai. Bendrieji priėminų reikalavimai. Išvados. Literatūra ir šaltiniai. Etiketas – tai kurios nors visuomenės ar jos dalies tinkamo elgesio ir laikysenos normos, žmonių priimtos tarpusavio bendravimo mandagumo taisyklės ir formos. Etiketas padeda išskirti žmones, su kuriais bendraujame, parodyti jų reikšmingumą, pademonstruoti savo požiūrį į juos – pagalbą ir mandagumą. Žmonių bendravimas reikalauja laikytis tam tikrų elgesio normų. Kitaip tariant, individo bendravimas visuomenėje turi tam tikrą norminį pobūdį, tai yra privaloma laikytis normų sistemos, etiketo ir mandagumo. Norim pasakyti, kad tinkama elgsena rūpi kiekvienam žmogui, siekiančiam palengvinti sudėtingą mūsų gyvenimą. Vis dėl to reikia elgsenos taisyklių, kaip bendrauti su partneriais, vaikais, tėvais, kolegomis,bičiuliais ir varžovais. Ant kai kurių kavinių ir restoranų durų netrukus bus priklijuoti lipdukai su vežimėlyje sėdinčio žmogaus piešinuku ir užrašais "Sveiki atvykę", "Aptarnavimo kokybė visiems". "Išmokyti bendravimo su neįgaliaisiais subtilybių geriausiai gali sveikatos problemų turintys asmenys. Akivaizdu, jog patys turime parodyti, kaip reikia mums padėti. Juk mes norime integruotis į visuomenę, norime būti savarankiški ir nepriklausomi, - vadinasi, privalome įrodyti aplinkiniams, kad esame tokie patys kaip jie, o užsukę į kavinę ar restoraną tikimės sulaukti tik kokybiško aptarnavimo, o ne gailesčio ar užuojautos". Pakantumą, dėkingumą, dėmesingumą ir pasirengimą mes sugebėsime išsiugdyti tik patys.
Vardas: ASh
Darbo pavadinimas: Turistų aptarnavimas
Kategorija: Etika
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 27 [?]
Referato dalykas: Etikos referatas
Parsisiųsta: 14 kartų.
Archyvo dydis: 44 kB
Bylos pavadinimas: turistu_aptarnavimas_referatas.zip
turistu_aptarnavimas_referatas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: bendravimas neįgaliaisiais, renginiu formos, lankytojų aptarnavimas, duru sistemos, žmonių bendravimas, aptarnavimo standartai, tūris, lankytoju aptarnavimas, turizmas lankytoju tipai, turistu aptarnavimas, pobūvių organizavimas referatas, turizmo etika, neiprastos keliones, pobuviu ir renginiu diplominis darbas, turizmo lankytoju tipai, turistų aptarnavimas, lankytoju tipai, renginių ir pobūvių organizavimas kursinis, renginių formos, renginiu organizavimas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557