top


Konspektai.com > Ekonomika > Lietuvos užsienio prekyba
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Lietuvos užsienio prekyba. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
(Ekonomika. Referatas, 12 puslapių, 119kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Tarptautinės prekybos teorinis aspektas. Tarptautinės prekybos sąvoka. Tarptautinės prekybos priežastys. Importo motyvai. Eksporto motyvai. Tarptautinės prekybos nauda ir žala. Pagamintų produktų gausumas ir įvairovė. Masto ekonomija. Lyginamasis pranašumas. Lietuvos užsienio prekybos. 2006-2011m. Ketv. Analizė. Išvados. Literatūros sąrašas. Šiais laikais prekyba yra neatsiejama nuo mūsų gyvenimo, nes pasaulinė visuomenė yra susijusi su įvairiais bendravimo ir bendradarbiavimo ryšiais. Todėl šiandieną visos šalys dalyvauja tarptautinėje prekyboje. Prekyba - svarbiausias prekių ir paslaugų judėjimo būdas pasaulyje. Valstybes jungia politiniai, ekonominiai, finansiniai santykiai, kurie padeda šalims ne tik didinti savo išteklių našumą bet ir plėsti bendrą gamybos apimtį. Kalbant apie Lietuvą, jai labai svarbu užimti savo nišą pasaulio ir Europos Sąjungos (ES) rinkoje, skatinti ekonomikos augimą ir gyvenimo gerovės kilimą, priartėti prie ES šalių. Darbo objektas – Lietuvos užsienio prekyba. Darbo tikslas – Susipažinti su tarptautinės prekybos teoriniu aspektu bei pateikti Lietuvos užsienio prekybos eksporto ir importo analizę 2011m. sausio – rugsėjo mėn. Darbo uždaviniai: Pateikti taptautinės prekybos sąvoką ir tarptautinės prekybos priežastis; Išanalizuoti tarptautinės prekybos naudą ir žalą. Pateikti Lietuvos užsienio prekybos eksporto ir importo analizę 2011m. sausio – rugsėjo mėn. Darbo metodai: Mokslinės ir ekonominės literatūros analizė; Duomenų sisteminimas ir grafinis vaizdavimas; Internetiniai šaltiniai.
Vardas: Deimantė
Darbo pavadinimas: Lietuvos užsienio prekyba
Kategorija: Ekonomika
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 12 [?]
Referato dalykas: Ekonomikos referatas
Parsisiųsta: 2 kartus.
Archyvo dydis: 119 kB
Bylos pavadinimas: lietuvos_uzsienio_prekyba.zip
lietuvos_uzsienio_prekyba.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: tarptautinė prekyba, darbi našumas, lyginamasis, ikt nauda zala, eksporto motyvai, prekybos savoka, darbo nasumas, tarptautine prekyba, tarptautines prekybos žala, grafinis duomenu vaizdavimas, lietuvos prekybos santykiai, lietuvos užsienio prekyba, eksporto analizė, tarptautines prekybos nauda.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557