top


Konspektai.com > Kita > Vaizdas ir žodis reklamoje
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Vaizdas ir žodis reklamoje. Interpretacija

(Kita. Interpretacija, 9 puslapiai, 16kB)
Darbe esantys žodžiai: Turinys. Įvadas. Reklamos apibūdinimas. Vaizdas ir žodis reklamoje. Išvados. Literatūros sąrašas. Reklama — tai užsakovų apmokamas neasmeniškos informacijos apie prekes ar paslaugas atskleidimas pasirinktai auditorijai. Jų yra pačių įvairiausių: foto reklama, lauko (išorinė) reklama, spaudos reklama, demonstracinė reklama. Tačiau, perskaičius Marshall McLuhan žodžius: „...mes tampame tuo, į ką žiūrime. ...Mes kuriame priemones, o po to priemonės kuria mus“ , pasirinkau televizijos reklamą. Juk žiūrovas kartais būna taip susikoncentravęs į televizoriaus ekraną, jog kartais net nepastebi, kas vyksta aplinkui, kintantis vaizdas daug labiau įtraukia nei statiškas. „Dabartinės lietuvių kalbos žodyne“ nurodoma, kad žodis „simbolis“ turi tris reikšmes: 1) Ženklas (daiktas, jo vaizdas, savybė), turintis visuomenei suprantamą kurios nors abstrakčios sąvokos, idėjos reikšmę; 2) Raidinis ar kitoks sutartinis ženklas; 3) Meninis vaizdas, turintis apibendrintą perkeltinę idėjos reikšmę. Analizuojant ir interpretuojant reklamas, reikėtų prisiminti visas tris žodžio reikšmes, bet taip pat neužmiršti, kad vis dėlto joms yra artimiausios pirmosios dvi. Juk afišuojant kokį nors produktą ar reiškinį, svarbu, kad žiūrovai suprastų tekste ar paveiksle esančius simbolius ir jų prasmę. Ryšys tarp simbolio ir jo išreiškiamo turinio bei kalbos nėra atsitiktinis, simboliai įprasmina svarbias dvasines vertybes ar kokį nors išgyvenimą, todėl aš pasirinkau per BTV kanalą 2005 metais rodytą socialinę reklamą.
Vardas: Jutyte
Darbo pavadinimas: Vaizdas ir žodis reklamoje
Kategorija: Kita
Darbo tipas: Interpretacija
Puslapių skaičius: 9 [?]
Interpretacijos dalykas: Kitos interpretacija
Parsisiųsta: 1 kartą.
Archyvo dydis: 16 kB
Bylos pavadinimas: vaizdas_ir_zodis_reklamoje.zip
vaizdas_ir_zodis_reklamoje.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: vaizdas ir žodis reklamoje referats, prekės ženklas, demonstracine reklama, vaizdas ir žodis reklamoje.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557