top


Konspektai.com > Ergonomika > Ergonomika X biure
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Ergonomika X biure. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
(Ergonomika. Referatas, 19 puslapių, 156kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Darbo vietos įrengimas. Patalpos parinkimas. Patalpų apdaila. Darbo vietų išdėstymas. Darbo vietų įrengimas. Kompiuterizuotos darbo vietos baldai. Klaviatūra. Vaizduoklis. Apšvietimas. Biuro baldų pasirinkimas. Administratorės darbo kabineto išplanavimas. Reprezentatyvumas – ideali tvarka. Darbo kabinetas uab ,,x“ biure. Kokia turėtų būti darbo vieta. Bendras ar atskiras kabinetas. Išvados. Literatūra. Geras įvaizdis yra tiek pat svarbus kaip ir naujos technologijos, verslo planas, darbuotojai ar įmonės vietos parinkimas. Teisingai naudojamas, jis gali būti efektyvi priemonė potencialių vartotojų elgsenai įtakoti. Patikimas organizacijos įvaizdis taip pat gali užtikrinti ilgalaikę verslo sėkmę. Padidėja pardavimai, pritraukiami nauji verslo partneriai, vartotojams yra garantuojama teikiamų paslaugų kokybė, o taip pat įmonė tampa pranašesnė prieš konkurentus. Kad įvaizdžio formavimas darytų norimą poveikį esamiems ir potencialiems vartotojams, įmonė įvaizdį turi kurti planingai. Teigiamas organizacijos įvaizdis nėra atsitiktinis, jis yra sukuriamas, pasiekiamas, o kartu ir valdomas. Taigi norint pritraukti daugiau tikslinių rinkų, įmonės įvaizdį būtina formuoti ir nuolatos tobulinti pasitelkiant pačias efektyviausias priemones.
Vardas: Asta
Darbo pavadinimas: Ergonomika X biure
Kategorija: Ergonomika
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 19 [?]
Referato dalykas: Ergonomikos referatas
Parsisiųsta: 3 kartus.
Archyvo dydis: 156 kB
Bylos pavadinimas: ergonomika.zip
ergonomika.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: ergonomika, įvaizdis, darbo vietos, uab įmone, partn, baldų verslo planas, įmonės verslo planas, baldu imones verslo planas, biuro baldai.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557