top


Konspektai.com > Kita > Socialinis darbas su neįgaliaisiais ir pagyvenusiais
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Socialinis darbas su neįgaliaisiais ir pagyvenusiais. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
23
23
24
24
25
25
26
26
(Kita. Referatas, 10 puslapių, 49kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas.visuomenės požiūris į negalę. Visuomenės požiūrio į negalę kaita istorijos raidoje. Fizinės negalios samprata. Požiūris į neįgaliuosius lietuvoje.pagyvenę žmonės visuomenėje. Visuomenės požiūris į pagyvenusius žmones. Pagyvenę žmonės kaip socialinė atskirtis. Adaptacija ir integracija. Socialinis darbas su neįgaliais pagyvenusiais. Žmonėmis. Neįgalūs pagyvenę žmonės kaip socialinio darbo klientai. Išvados. Literatūros sąrašas. Nieko nėra amžino kaip, kad nieko nėra galingesnio už laiką. Jo tėkmės niekam nepavyko sustabdyti. Neveltui sakoma, jog laikas yra visagalis. Taigi nesustabdomai bėgant laikui sensta ir nyksta viskas kas rodos dar taip neseniai atrodė amžina. Neamžinos yra ir visuomenės. Visos, o ypač modernios visuomenės sensta. Tai priklauso nuo ginstamumo mažėjimo ir sveikatos apsaugos gerėjimo. Nors modernioje visuomenėje užtikrinama gera sveikatos priežiūra ir sveikatos apsauga, tačiau pagyvenusių žmonių skaičiaus didėjimas lydimas ligų ir negalios. Pasak Lietuvos Respublikos statistikos departamento duomenimis Lietuvoje daugėja pagyvenusių žmonių. Pagyvenusių, senyvo amžiaus žmonių sosialinė grupė sutapatinama su senatvės pensijos amžiaus žmonių grupe. Visuomenės senėjimo procesas sukelia daug ekonominių, socialinių, psichologinių problemų. Atsiranda dirbtinis pagyvenusių žmonių izoliavimas nuo aktyvios visuomenės dalies. Taipogi Lietuvos gyventojų požiūrį į pagyvenusius žmones vertinimą, galima sakyti, kad prieštaringus jausmus vyresnio amžiaus žmonėms papildo objektyvių žinių apie gyventojų senėjimo metus stoka, tiesiog gyventojų senėjimo proceso dramatizavimas. Tad šiame darbe noriu apžvelgti kaip vykdomas socialinis darbas su neįgaliais pagyvenusiais žmonėmis?
Vardas: Tadas
Darbo pavadinimas: Socialinis darbas su neįgaliaisiais ir pagyvenusiais
Kategorija: Kita
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 10 [?]
Referato dalykas: Kitos referatas
Parsisiųsta: 4 kartus.
Archyvo dydis: 49 kB
Bylos pavadinimas: neigalieji.zip
neigalieji.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: seni pagyvene zmones, seni ir pagyvene zmones, pagyvenusiu žmonių, pagyvenusiu, senatvė, negalios samprata, darbas su neigaliaisiais, socialinis darbas su neįgaliaisiais, socialinis darbas su pagyvenusiais zmonemis.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557