top


Konspektai.com > Sauga > Darbuotojų sauga
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Darbuotojų sauga. Konspektas

(Sauga. Konspektas, 8 puslapiai, 45kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Priemonės galvai apsaugoti. Priemonės veidui apsaugoti. Priemonės kvėpavimo takams apsaugoti. Apsauginiai darbo drabužiai. Gelbėjimo priemonės. Asmeninių apsauginių priemonių priežiūra. Išvados. Šaltiniai Darbuotojų saugos ir sveikatos įstatymo 28 straipsnis įpareigoja, kad dirbantiems kenksmingomis, įpatingų temperatūrų, taip pat susijusiomis su tarša sąlygomis darbuotojams nemokamai, nustatytomis formomis būtų duodami apsauginiai darbo drabužiai, darbo avalynė ir kitos asmeninės apsaugos priemonės (toliau – AAP). AAP parinkimo, išdavimo, naudojimo ir saugojimo tvarką. Darbuotojų aprūpinimo asmeninėmis apsaugos priemonėmis nuostatai, patvirtinti Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos 1998 m. balandžio 20 d. įsakymu. Kolektyvinių darbuotojų saugos ir sveikatos priemonių įrengimas darbo vietose ir (ar) darbo patalpose turi būti numatomas darbo ar gamybos tehnologinių procesų projektavimo metu, įvertinant darbo ar gamybos procesuose naudojamas medžiagas, darbo priemones ir galimus rizikos veiksnius. Pasikeitus darbo, technologiniams procesams ar pradėjus naudoti medžiagas, darbo priemones, darbdavys, įvertinęs profesinę riziką, pririkus tobulina esamas ir (ar) įrengia naujas kolektyvines apsaugos priemones. Jei kolektyvinės apsaugos priemonės neužtikrina darbuotojų apsaugos nuo rizikos veiksnių, darbuotojams privalo būti išduodamos AAP. AAP darbuotojui išduodamos tik įvertinus jį veikiančius rizikos veiksnius ir turi būti parenkamos tokios, kad apsaugotų darbuotoją nuo rizikos veiksnių poveikio. AAP turi būti pritaikytos darbui, patogios naudoti, neturi sudaryti papildomų pavojų darbuotojų saugai ir atitikti darbuotojų saugos ir sveikatos norminių teisės aktų reikalavimus.
Vardas: lina
Darbo pavadinimas: Darbuotojų sauga
Kategorija: Sauga
Darbo tipas: Konspektas
Puslapių skaičius: 8 [?]
Konspekto dalykas: Saugos konspektas
Parsisiųsta: 0 kartų.
Archyvo dydis: 45 kB
Bylos pavadinimas: darbuotoju_sauga.zip
darbuotoju_sauga.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: darbo vietos, darbo sauga, dėjus, prieziura, socialines apsaugos, kvepavimo, aprupinimo, socialine teise, darbu sauga, nemokamai, darbo drabuziai.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557