top


Konspektai.com > Vadyba > Prekių asortimentu analizė ”Panevėžio pienas” įmonėje
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Prekių asortimentu analizė ”Panevėžio pienas” įmonėje. Referatas

(Vadyba. Referatas, 19 puslapių, 20kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Asortimento analizės pagrindai. Prekybinio antkainio kontrolė. Apie ”Panevėžio pienas” įmonę. „Panevėžio pienas“ apdovanojimai. Įmonės „panevėžio pienas“ asortimentas. Asortimento gylis. Išvados. Literatūra. Asortimentas – tai prekių rinkinys, kurį tam tikru metu, rinkai pateikia prekybos įmonė. Šiame darbe pabandysime apžvelgti įmonės asortimento analizę. Visų pirma sužinosime kas tai yra, apžvelgsime pagrindines asortimento analizės kryptis, taip pat pamatysime kaip mūsų nagrinėjamos įmonės asortimentas atitinka rinkos reikalavimus. Taip sužinosime daug naujo apie mūsų nagrinėjamą įmonę „Panevėžio pienas“, pamatysime įmonės naujausius produktus, apdovanojimus, nuopelnus ir tikrai didelį asortimentą įvairiausiu pieno produktų. Mes pasirinkome įmonę, kuri bus apžvelgta šiame darbe. Tai įmone „Panevėžio pienas“. Ši įmonė buvo pasirinkta dėl jos gana nemažo asortimento, žiūrint tiek į asortimento plotį, tiek ir gylį. Tyrimo objektas – „Panevėžio pienas“ Darbo tikslas – išanalizuoti įmonės asortimentą Uždaviniai: 1. Apžvelgti įmonės asortimentą. 2. Apžvelgti įmonės produkcija bei technologija. 3. Aptarti įmonės nuopelnus. Tyrimo metodai: 1. Mokslinės literatūros analizė. 2. Informacijos šaltinių analizė. Asortimento formavimas ir jo valdymas pasireiškia kaip nuolatinis asortimento politikos sprendimų parengimo, jų priėmimo ir įgyvendinimo procesas. Siekiant pagrįsti asortimento politikos sprendimus, būtina sistemingai kontroliuoti priimtų sprendimų įgyvendinimą, stebėti, analizuoti ir vertinti, ar asortimentas atitinka rinkos sąlygas. Tam tikslui naudojama įvairi informacija, metodai ir rodikliai, vienaip ar kitaip apibūdinantys viso asortimento ir atskirų jo dalių (iki pat smulkiausių jo vienetų) pardavimą ir pelningumą. Pastaraisiais metais iš esmės perėjus prie brūkšnelinio prekių kodavimo ir juos nuskaitančius elektroninius kasos aparatų naudojimo, prekybos įmonėse atsirado galimybė kur kas operatyviau ir išsamiau analizuoti prekių asortimentą, labiau pagrįsti priimamus sprendimus.
Vardas: Tomas
Darbo pavadinimas: Prekių asortimentu analizė ”Panevėžio pienas” įmonėje
Kategorija: Vadyba
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 19 [?]
Referato dalykas: Vadybos referatas
Parsisiųsta: 4 kartus.
Archyvo dydis: 20 kB
Bylos pavadinimas: prekiu_asortimento_analize_imoneje_panevezio_pienas_mokslobaze.lt.zip
prekiu_asortimento_analize_imoneje_panevezio_pienas_mokslobaze.lt.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: imoneje, sprendimu valdymas, panevezio pienas, prekybos imones, asortimento formavimas, panevėžio pienas, prekiu asortimento analize.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557