top


Konspektai.com > Ekonomika > Elastingumo teorija ir praktinis taikymas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Elastingumo teorija ir praktinis taikymas. Referatas

(Ekonomika. Referatas, 14 puslapių, 117kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. 1 paklausos ir pasiūlos elastingumo sąvokos ir formulės. 2 paklausos ir pasiūlos elastingumas kainų atžvilgiu. Paklausos elastingumas kainų atžvilgiu atvejai. Paklausos elastingumą lemiantys veiksniai. Pasiūlos elastingumas kainų atžvilgiu atvejai. Pasiūlos elastingumą lemiantys veiksniai. Paklausos elastingumas ir bendrosios pajamas. 3 praktinis elastingumo taikymas. Elastingumo poveikis mokesčių efektui. Išvados. Literatūra. Elastingumo teorija yra vienas iš pagrindinių veiksnių, nulemiančių kaip vartotojai ir gamintojai reaguoja į kainų pasikeitimus rinkoje. Jis padeda nusakyti, kas ir kokią mokesčio dalį sumoka į valstybės biudžetą, kokios prekės bus perkamos labiau nei kitos, kaip pasikeis prekių pirkimas pasikeitus pajamoms, kainai bei kaip priklauso vienų produktų pirkimas nuo kitų kainos pasikeitimo. Darbo objektas: Elastingumo praktinis taikymas Darbo tikslas: Susipažinti su elastingumo teorija ir jos praktiniu pritaikymu visuominėje. Darbo uždaviniai: 1. Išsiaiškinti , elastingumo pagrindines sąvokas ir formules. 2. Susipažinti su elastingumu kainu atžvilgiu. 3. Išsiaiškinti, kokie veiksniai lemia elastingumą. 4. Susipažinti su praktiniu elastingumo taikymu. Tyrimo metodai: Mokslinės ir kitos literatūros analizė.
Vardas: renata
Darbo pavadinimas: Elastingumo teorija ir praktinis taikymas
Kategorija: Ekonomika
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 14 [?]
Referato dalykas: Ekonomikos referatas
Parsisiųsta: 1 kartą.
Archyvo dydis: 117 kB
Bylos pavadinimas: elastingumo_teorija_ir.zip
elastingumo_teorija_ir.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: pasiūlos teorija, biudzet, formulės elastingumo, formules elastingumas, pagrindines formules, prekiu kainos, paklausos analize.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557