top


Konspektai.com > Transportas > Investicijų vadyba UAB Marijampolės pieno konservai
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Investicijų vadyba UAB Marijampolės pieno konservai. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
(Transportas. Referatas, 11 puslapių, 125kB)
Darbe esantys žodžiai: Ilgalaikė ir efektyvi firmų veikla, teisinga jų plėtra, konku-rencingumo gerinimas labai priklauso nuo investicinio aktyvumo lygio ir investicinės veiklos apimčių. Ūkio subjektų ir šalių ekonominė veikla apibūdinama vykdomų investicijų apimtimi ir formomis. Apibūdinant investicijų ekonominę esmę, galima teigti, kad šiuolaikinėje literatūroje šis terminas traktuojamas klaidingai arba labai siaura prasme. Tipiškiausia klaida yra ta, kad bet koks lėšų įdėjimas, kuris gali ir nedidinti nei kapitalo prieaugio, nei pelno, suprantamas kaip investicijos. Tokiam lėšų įdėjimui dažniausiai priskiriamos vadinamosios investicijos televizoriams, automobi-liams, butams ir pan. pirkti. Jos savo ekonominiu turiniu nepriklauso investicijoms. Įsigyjant šių prekių, lėšos tiesiogiai naudojamos ilgalaikiam vartojimui, išskyrus tuos atvejus, kai jų įsigijimo tikslas yra pardavimas. Dažna klaida yra termino investicijos sutapatinimas su terminu kapitaliniai įdėjimai. Investicijos šiuo atveju yra lėšų naudojimas pagrindinėms priemonėms atnaujinti (pastatams, įrenginiams, trans-porto priemonėms ir pan.).
Vardas: Antanas
Darbo pavadinimas: Investicijų vadyba UAB Marijampolės pieno konservai
Kategorija: Transportas
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 11 [?]
Referato dalykas: Transporto referatas
Parsisiųsta: 2 kartus.
Archyvo dydis: 125 kB
Bylos pavadinimas: investiciju_vadyba_uab_mpk.zip
investiciju_vadyba_uab_mpk.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: investicijų, isorine imones aplinka, studentu, technologinio proceso struktūra, marcinkeviciaus mazvydas, marcinkeviciaus, investiciju valdymas, inovaciju plėtra, transportas įmonės verslo planas, imoniu ekonomika, imone krize tai, vilniaus bankas, imones klientu aptarnavimo analize, iki, altorių šešėly, verslo planas, praktikos ataskaita, marijampoles konservu finansine ataskaita.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557