top


Konspektai.com > Kita > Interaktyvi reklama Lietuvoje
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Interaktyvi reklama Lietuvoje. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
(Kita. Referatas, 12 puslapių, 462kB)
Darbe esantys žodžiai: Turinys. Pratarmė. Interaktyvi reklama. Interaktyvi reklama lietuvoje. Interaktyvių reklamų pavyzdžiai. Apibendrinimas. Naudotos literatūros sąrašas. Interaktyvumas (angl. interactivity)− abipusis informacijos apsikeitimo laipsnis tarp komunikacijos dalyvių. Kuo didesnis interaktyvumas, tuo daugiau būdų vartotojas gali sąveikauti su daugialypės terpės elementais. Kadangi interaktyvumas pritraukia vartotojus, organizacijos gali lengviau ir mažesnėmis sąnaudomis paskleisti informaciją apie save ir savo gaminius didesnei vartotojų auditorijai. Tai ypač naudinga pristatant savo produktą plačiai ir skirtingai auditorijai. Rašto darbo aktualumas− rašto darbas padeda suvokti interaktyvios reklamos išskirtinumą iš kitų reklamos rūšių. Rašto darbo tikslas – išanalizuoti interaktyvios reklamos raidą ir galimybes Lietuvoje. Darbą sudaro trys dalys. Pirmoje iš jų yra aptariama interaktyvi reklama, jos teikiama nauda, veikimo principas, išskirtinumas iš kitų reklamos rūšių. Antroje dalyje gilinamasi į interaktyvios reklamos pritaikymą ir panaudojimą Lietuvoje, tolimesnes veiklos galimybes. Trečiojoje dalyje pateikiami lietuviškų interaktyvių reklamų pavyzdžiai, kurie leidžia susidaryti aiškesnę nuomonę apie šios rūšies reklamą.
Vardas: Balys
Darbo pavadinimas: Interaktyvi reklama Lietuvoje
Kategorija: Kita
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 12 [?]
Referato dalykas: Kitos referatas
Parsisiųsta: 4 kartus.
Archyvo dydis: 462 kB
Bylos pavadinimas: interaktyvi_reklama_baigta.zip
interaktyvi_reklama_baigta.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: audito raida, audito nauda, sivilines atsakomybes signalai, studentu, reklama lietuvoje, lygybė, gyvun, informacines technologijos, konkurencija rinkoje planas, interaktyvi, tarm, marcinkeviciaus mazvydas, marcinkeviciaus, imone krize tai, reklama referatai, vilniaus bankas, imones klientu aptarnavimo analize, reklamos raida lietuvoje.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557