top


Konspektai.com > Psichologija > Aš vaizdo ypatybių vertinimas taikant 20 pasisakymų testą
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Aš vaizdo ypatybių vertinimas taikant 20 pasisakymų testą. Laboratorinis darbas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
(Psichologija. Laboratorinis darbas, 12 puslapių, 94kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Metodika. Rezultatai ir jų analizė. Išvados. Literatūra. Žmogus, reaguodamas į aplinką, reaguoja ir į patį save. Žmogus yra pažinimo objektas ir pažinimo objektas pačiam sau. Taikomos šios sąvokos: „savęs vertinimas“ – procesui pažymėti ir „Aš vaizdas“ – informacijos apie save visumai pažymėti (Suslavičius, 2006). Savęs vertinimas – „individo savo paties, savo galimybių, savybių ir vietos tarp kitų žmonių vertinimas.“ Nuo žmogaus savęs vertinimo priklauso žmogaus santykiai su aplinkiniais žmonėmis, jo savikritiškumas, reiklumas sau, požiūris i savo laimėjimus ir nesėkmes. Šis vertinimas turi įtakos žmogaus veiklos aktyvumui ir jo asmenybės raidai, yra glaudžiai susijęs su žmogaus tikslų, kuriuos jis sau kelia, sudėtingumu. Vienoks ar kitoks savęs vertinimo lygis susidaro vertinant savo veiklos rezultatus, suvokiant kaip esi vertinamas kitų žmonių. (Psichologijos žodynas, 1993). Savęs vertinimas bei ,,Aš vaizdas” taip pat susijęs su asmenybės identiškumu. Asmenybės identiškumas, arba savastis, yra apibrėžtas atsakymas į klausimą ,,Kas aš esu ?”.Atsakymo į šį klausimą ieškojimas ir prilygsta identiškumo ieškai. (Suslavičius 2006).
Vardas: Erika
Darbo pavadinimas: Aš vaizdo ypatybių vertinimas taikant 20 pasisakymų testą
Kategorija: Psichologija
Darbo tipas: Laboratorinis darbas
Puslapių skaičius: 12 [?]
Mokslo dalykas: Psichologijos laboratorinis darbas
Parsisiųsta: 14 kartų.
Archyvo dydis: 94 kB
Bylos pavadinimas: as_vaizdas_laboratorinis.zip
as_vaizdas_laboratorinis.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: aš vaizdo ypatybių įvertinimas taikant dvidešimties pasisakymų testą, saves analize, verslo ideja, rizikos planas, marcinkeviciaus mazvydas, cikliniai svyravimai verslo, reklamos analize, psichologijos apie save, imone krize tai, vilniaus bankas, imones klientu aptarnavimo analize, saves vertinimas, as vaizdo ypatybiu vertinimas taikant pasisakymu testa, as vaizdo dvidesimties pasisakymu testas, duju apykaita, aš vaizdas psichologijos žodynas, psichologijos ese apie save, analize imones.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557