top


Konspektai.com > Ekonomika > Plėtros ir pelno didinimas. Įmonės analizė
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Plėtros ir pelno didinimas. Įmonės analizė. Tyrimas

(Ekonomika. Tyrimas, 9 puslapiai, 16kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Kiekviena pelno siekianti įmonė, norinti vystyti pelningą veiklą bei išsilaikyti konkurencinėje rinkoje, labai didelį dėmesį turi skirti savo finansinei būklei, t.y. Firmos veiklos analizavimui, įvairių finansinių rezultatų vertinimui. Žinodami, kad įmonės veikia rinkos ekonomikos sąlygomis, suprantama, kad jų veikla yra labai dinamiška ir rizikinga. Taigi, analizuojant, būtina tai žinoti ir analizę atlikti laiku. Įmonė norėdama išlikti ir toliau gyvuoti bei gerinti savo veiklos rezultatus, o taip pat sugebėti įvykdyti finansinius įsipareigojimus, turi pakankamai atsakingai stebėti ir analizuoti savo finansinius rezultatus. Šiame darbe bandysime analizuoti iį „inforena“ vykdomą veiklą. Bandysime išspręsti įmonės plėtros ir pelno didinimo problemas. Atsižvelgdami į įmonės specifiką, bandysime analizuoti jos veiklą, tikslus, atliksime stipriųjų ir silpnųjų pusių analizę, parinksime išvadas ir pasiūlymus. Darbo objektas – iį „inforena“ įmonė. Darbo uždaviniai.
Vardas: Dima
Darbo pavadinimas: Plėtros ir pelno didinimas. Įmonės analizė
Kategorija: Ekonomika
Darbo tipas: Tyrimas
Puslapių skaičius: 9 [?]
Tyrimo dalykas: Ekonomikos tyrimas
Parsisiųsta: 1 kartą.
Archyvo dydis: 16 kB
Bylos pavadinimas: imones_analize_pletros_ir_pelno_didinimas.zip
imones_analize_pletros_ir_pelno_didinimas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: finansinė veiklos analize, finansine bukle, imonės analizė, konkurencine analize, imones analize.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557