top


Konspektai.com > Kalbos kultūra > Kalbėjimo potemė Anot režisieriaus Audriaus Stonio, dokumentiniai filmai neturi būti vienadieniai..
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Kalbėjimo potemė Anot režisieriaus Audriaus Stonio, dokumentiniai filmai neturi būti vienadieniai... Rašinys

(Kalbos kultūra. Rašinys, 2 puslapiai, 14kB)
Darbe esantys žodžiai: Sveiki, pasirinkau potemę : < Anot režisieriaus Audriaus Stonio, dokumentiniai filmai neturi būti vienadieniai, reikia kurti filmus, kuriuose gilinamasi į esminius dalykus, perteikiančius amžinąsias vertybes.Argumentuotai pritarkite šiai minčiai arba ją paneikite > ir šiandieną kalbėsiu apie dokumentinius filmus, jų prasmę, parodomas vertybes ir esminius dalykus juose. Taigi kas yra dokumentinis kinas ? Tai kino meno rūšis, vaizduojanti tikrus faktus, įvykius bei žmones.Daugumą turbūt labiausiai sukrečia ir verčia susimąstyti tikros žmonių istorijos, vieniems pakanka dokumentinių filmų, kiti suvokia tik susidūrę su problema patys ar matant savo artimus kenčiant. Kol nesuvokiame gyvenimo trapumo mes gyvename taip, tarsi būtume nemirtingi. Svajones atidedame rytojui ir nugrimztame į kasdienybinę rutiną, o gyvenimo trapumą suprantame tik susidūrę su problemomis. Juk didžiausia vertybė yra mūsų pačių gyvenimas ir tai yra amžina ir nenuginčijama, nes viduje kiekvienas esame šiek tiek egoistas , todėl pirmoje vietoje esame patys sau. Kad filmas turėtų išliekamąją vertę jis turėtų nagrinėti tam tikras visais laikais aktualias problemas, kurios musų šiuo metu tarsi neliečia, bet jos egzistuoja ir niekad nežinome kada jos gali priartėti prie mūsų.
Vardas: Rasa
Darbo pavadinimas: Kalbėjimo potemė Anot režisieriaus Audriaus Stonio, dokumentiniai filmai neturi būti vienadieniai..
Kategorija: Kalbos kultūra
Darbo tipas: Rašinys
Puslapių skaičius: 2 [?]
Rašinio dalykas: Kalbos kultūros rašinys
Parsisiųsta: 0 kartų.
Archyvo dydis: 14 kB
Bylos pavadinimas: kalbejimo_poteme_anot.zip
kalbejimo_poteme_anot.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai:

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557