top


Konspektai.com > Istorija > Įmonės „X“ personalo valdymo analizė
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Įmonės „X“ personalo valdymo analizė. Kursinis

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
23
23
24
24
25
25
26
26
(Istorija. Kursinis, 26 puslapiai, 51kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Personalo valdymo analizė. Personalo struktūra ir planavimas. Personalo valdymas ir motyvacija. Darbuotojų kaita ir jos priežastys. Darbuotojų atrankos, priėmimo ir orientacijos procesas. Įmonės „x“ personalo valdymo analizė. Bendra informacija apie įmonę. Organizacinė valdymo struktūra. Valdymo informacinės sistemos ir jų panaudojimas įmonėje. Išorinės aplinkos analizė. Personalo valdymo tobulinimo planas. Personalo valdymo funkcijų tobulinimas. Darbuotojų verbavimo ir atrankos tobulinimas. Darbuotojų karjeros planavimo tobulinimas. Darbuotojų skatinimo sistemos pasiūlymai. Išvados. Literatūros sąrašas. Priedas „x“ įmonės organizacinė struktūra. Kiekvieną dieną organizacijos ir kompanijos susiduria su žmogiškųjų išteklių sprendimo problemomis, vis labiau supranta, kad pagrindinis kompanijos turtas yra – žmonės, kurie dirba šioje organizacijoje. Visame pasaulyje personalo vadovai sprendžia tokias esmines problemas kaip motyvacijos stoka įmonėje, personalo dažna kaita, apmokymų ir kokybės valdymo, personalo valdymo tobulinimo planus. Todėl šiame darbe pirmiausiai norėčiau akcentuoti kaip tas problemas sprendžia įmonė „X“. Darbo aktualumas – išanalizuoti kaip vyksta personalo valdymas šioje kompanijoje, kaip atsižvelgiama į žmogiškųjų išteklių svarbą, siekiant strateginių tikslų ir kokiais būdais įmonės personalo valdymo padalinys tai gali pasiekti ir realizuoti. Darbo tema – „X“ įmonės personalo valdymo analizė Problema – „X“ įmonės personalo tobulinimas Darbo objektas – „X“ įmonės personalas Darbo tikslas – teoriškai išanalizuoti personalo valdymą ir praktiškai atskleisti „ X“ įmonės personalo valdymą. Darbo uždaviniai:
Vardas: Grazina
Darbo pavadinimas: Įmonės „X“ personalo valdymo analizė
Kategorija: Istorija
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 26 [?]
Kursinio dalykas: Istorijos kursinis
Parsisiųsta: 1 kartą.
Archyvo dydis: 51 kB
Bylos pavadinimas: imones_x_personalo_valdymo.zip
imones_x_personalo_valdymo.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: personalo valdymo, žmogiškųjų išteklių valdymas, personalo analizė, įmonės tobulinimas, darbuotoju motyvacija, personalo valdymas įmonėje, organizacijos karjeros valdymo analize, imones valdymas, imones personalo valdymas, informacinės sistemos, personalo kaita, įmonės valdymas valdymo organizacinė struktūra.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557