top


Konspektai.com > Ekonomika > Asmeniniai finansai ir ju investavimas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Asmeniniai finansai ir ju investavimas. Kursinis

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
(Ekonomika. Kursinis, 22 puslapiai, 72kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Pagrindiniai terminai. Asmeniniai finansai. Asmeninių finansų samprata. Asmeninių finansų valdymo principai ir planavimas. Asmeninių investicijų planavimas. Grynųjų pinigų investicijos. Investavimo priemonės ir su jomis susijusi rizika. Investavimo strategijos ir portfelio sudarymo principai. Investicijų portfelio valdymo strategijos. Asmeninių finansų valdymo ir investavimo galimybių analizė studijuojant mokslinius straipsnius. Mokslinių straipsnių analizė. Pagrindinio kapitalo kainos modelis (camp). Asmeninių finansų valdymas ir investavimo ypatumai. Investuotojo elgesys. Investuoto kapitalo grąža (roic). Diskontuoti pinigų srautai (dcf). Planuojama darbo praktinė dalis. Išvados ir pasiūlymai. Literatūros šaltiniai. Augant Lietuvos ekonomikai didėja ir gyventojų vartojimas, kurį iki 2007 m. skatino lengvai gaunamos banko paskolos ir mažos palūkanų normos. Tuo metu populiariausios knygos ir mokymai buvo apie sėkmingą gyvenimą, kaip daryti įtaką žmonėms ir kaip gauti daugiau pelno iš investuotų pinigų, taip pat, kaip sėkmingai įsitvirtinti turtingiausių žmonių bendrijoje. Tačiau tik nedaug autorių dėmesį skyrė bent elementariam finansiniam raštingumui ir finansinei drausmei aiškinti. Kursinio darbo problema: Lietuvos gyventojai mažai taupo, arba taupo chaotiškai, o pasiriktos taupymo priemonės dažnai nėra efektyvios. Kaip rodo Lietuvoje atlikti sociologiniai tyrimai bei šiame darbe nagrinėti moksliniai straipsniai pagrindinis Lietuvos gyventojų taupymo tikslas – pinigai juodai dienai, o apie ilgalaikį taupymą, daugelis net nesusimąsto. Krizės metu ir po banko „Snoras“ bankrutavimo žmonės savo finansus tvarko padrikai ir daugiau vadovaujasi emocijomis ar gandais, nei sveiku protu. Tai rodo, kad švietimas asmeninių finansų valdymo srityje dar nėra pakankamas ir ateityje turėtų populiarėti. Tyrimo objektas – asmeniniai finansai, grynųjų pinigų investicijos. Tyrimo tikslas – nustatyti ir išskirti pagrindinius asmeninių finansų pasirengimo investavimui etapus ir principus.
Vardas: indre
Darbo pavadinimas: Asmeniniai finansai ir ju investavimas
Kategorija: Ekonomika
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 22 [?]
Kursinio dalykas: Ekonomikos kursinis
Parsisiųsta: 2 kartus.
Archyvo dydis: 72 kB
Bylos pavadinimas: asmeniniai_finansai_ir_ju.zip
asmeniniai_finansai_ir_ju.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: asmeniniai finansai, paskolos samprata, krize, asmeninių finansų valdymas, banko finansine analize, investavimas, investiciju valdymas, finansų valdymas, finansu samprata, investicijos lietuvoje.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557