top


Konspektai.com > Vadyba > Transporto priemonių padangų ir ratlankių mažmenine prekyba. Ratų batai
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Transporto priemonių padangų ir ratlankių mažmenine prekyba. Ratų batai. Referatas

(Vadyba. Referatas, 18 puslapių, 96kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. „ratų batai“ įmonės apibūdinimas. Veiklos aprašymas. Produkto pristatymas. Marketinginės ir logistinės priemonės. Marketingo komplekso elementų“ratų batai“ analizė. Prekė. Kaina. Rėmimas. Aplinkų analizė. Marketingo makroaplinka. Ekonominė aplinka. Socialinė kultūrinė aplinka. Politinė – teisinė aplinka. Mokslinė- technologinė aplinka. Gamtinė aplinka. Mikroaplinka. Rinkos ir vartotojų, jų elgsenos analizė. Paskirstymo kanalų analizė. Įmonės veiklos srities ir rūšies analizė. Išvados. Informacijos šaltinių sąrašas. Įvadas. Naujos technologijos žaibiškai keičia pasaulį. Technologinės ribos nyksta greičiau, nei, bet kada ankščiau. Nors pasaulis nuolat keičiasi, vienas dalykas visada liks toks pats, tai bendras troškimas apsaugoti tuos, kuriuos mylime. Padangos nulemia greitį ir sukibimą su keliu. Todėl jos gali net išgelbėti gyvybę,o šiuo metu gatvėse ir taip labai pavojinga dėl įvairiausių gamtos išdaigų. Darbo objektas: marketingo ir paskirstymo veiklų analizė. Tikslas: sukurti ilgalaikius ir tvirtus santykius su visais savo klientais, tapti tais,pas kuriuos visada norisi sugrįžti. Uždaviniai. Supažindinti su organizacijos veikla. Pristatyti marketingines ir logistines priemones. Pateikti „ratų batai“ marketingo komplekso elementų analizę. Pateikti rinkos, vartotojų ir jų elgsenos analizę. Pateikti paskirstymo kanalų analizę. Pristatyti veiklos srities ir rūšies analizę. Metodai: apklausa, antrinių duomenų domėjimasis. „ratų batai“ įmonės apibūdinimas. Veiklos aprašymas. Mūsų steigiama įmonė bus individuali įmonė. Tai įmonė „ratų batai“, kuri užsiims prekyba transporto priemonių padangų ir ratlankių mažmenine prekyba. Įmonės patalpos užims gana daug vietos, bendras patalpos plotas bus 100 m2 , pirmame aukšte su langais į gatvę.
Vardas: Sija
Darbo pavadinimas: Transporto priemonių padangų ir ratlankių mažmenine prekyba. Ratų batai
Kategorija: Vadyba
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 18 [?]
Referato dalykas: Vadybos referatas
Parsisiųsta: 1 kartą.
Archyvo dydis: 96 kB
Bylos pavadinimas: ratu_batai.zip
ratu_batai.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: bendras rinkos aprašymas, marketingo kanalų analizė, imones apibudinimas, mazmenine prekyba, imones remimas, marketingo komplekso elementu analize, transporto įmonės veiklos analize.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557