top


Konspektai.com > Ekonomika > Gyvenimo lygio kitimas ir jo vertinimas (2007-2010m.)
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Gyvenimo lygio kitimas ir jo vertinimas (2007-2010m.). Tyrimas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
(Ekonomika. Tyrimas, 11 puslapių, 23kB)
Darbe esantys žodžiai: Turinys. Įvadas. Gyvenimo lygio sampratos teorinis aspektas. Infliacija ir nedarbas. Bvp vienam gyventojui. Pajamų nelygybė. Gyvenimo lygio rodiklių analizė. Infliacija ir nedarbas analizė. Bvp vienam gyventojui analizė. Išvados. Literatūra ir šaltiniai. Įvadas. Visos valstybės vykdo tam tikrą ekonominę politiką. Administracinėmis, organizacinėmis ir ekonominėmis priemonėmis stengiamasi daryti įtaką valstybės ekonomikai. Formuojant bei realizuojant valstybės ekonominę politiką yra sprendžiami tokie klausimai: kaip įveikti infliaciją, kaip sumažinti nedarbą, kaip pasiekti ekonominį augimą. Taigi, svarbiausi ekonomikos tikslai yra užtikrinti aukštą užimtumo lygį – surasti tinkamą užsiėmimą visiems, kurie nori dirbti, palaikyti stabilias kainas – kad piniginio vieneto perkamoji galia mažai kistų, skatinti šalies ekonomikos augimą – ekonominės veiklos rezultatų padidėjimą, ūkio sugebėjimą gaminti daugiau ir geresnės kokybės prekių bei paslaugų. Visi šie tikslai yra įvertinami tam tikrais rodikliais, šalyse yra skaičiuojamas nedarbo lygis, infliacijos lygis bei šalies sukuriamas bendrasis vidaus produktas. Visi šie šodikliai yra tarpusavyje susiję. Nuo šalyje pagaminamos prekių bei paslaugų apimties priklauso nedarbo lygis. Nedarbo lygio bei sukuriamo bvp priklausomybę paaiškina okuno dėsnis, kuris nusako kokią įtaką pasikeitęs bvp daro nedarbo lygio kitimui. Nuo šalyje sukuriamo bvp bei nedarbo lygio pokyčių priklauso ir infliacijos lygis. Tyrimo objektas: gyvenimo lygis.
Vardas: Monika
Darbo pavadinimas: Gyvenimo lygio kitimas ir jo vertinimas (2007-2010m.)
Kategorija: Ekonomika
Darbo tipas: Tyrimas
Puslapių skaičius: 11 [?]
Tyrimo dalykas: Ekonomikos tyrimas
Parsisiųsta: 1 kartą.
Archyvo dydis: 23 kB
Bylos pavadinimas: gyvenimo_lygio_kitimas_ir_jo.zip
gyvenimo_lygio_kitimas_ir_jo.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: bendras vidaus produktas, pajamu nelygybė, lygių, gyvenimo lygis ir jo kitimo vertinimas, infliacija.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557