top


Konspektai.com > Ekonomika > Europos sąjungos biudžeto politikos įtaka Lietuvos biudžetui
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Europos sąjungos biudžeto politikos įtaka Lietuvos biudžetui. Namų darbas

(Ekonomika. Namų darbas, 41 puslapis, 1221kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Europos sąjunga ir jos biudžetas. Es struktūrinių lėšų įsisavinimas verslo sektoriuje. Es struktūrinių fondų paramos panaudojimas lietuvos žemės ūkyje. Lietuvos valstybės biudžetas. Mokesčiai ir jų esmė. Mokesčių klasifikavimas. Akcizo mokesčio vaidmuo nacionaliniam biudžetui. Gyventojų pajamų ir pelno mokesčiai. Gyventojų pajamų mokesčio pokyčiai 2000-2006 m. Pajamų ir pelno mokestis ir jo įtaka piniginiams fondams lietuvoje 2008-2012m. Pajamų ir pelno mokestis lietuvoje 2008 m. Pajamų ir pelno mokestis lietuvoje 2009 m. Pajamų ir pelno mokestis lietuvoje 2010 m. Pajamų ir pelno mokestis lietuvoje 2011m. Pajamų ir pelno mokestis 2012m. 2013 m. Mokesčių prognozė. Mokesčių problemos ir jų sprendimo būdai. Išvados. Literatūros šaltiniai. Priedai. Krizės bei pokriziniu laikotarpiu Lietuvoje įpatingai didelę svarbą įgavo biudžeto klausimas. Kaip jis surenkamas, kaip formuojamas, kaip planuojamas, kas į jį įeina. Taip pat Lietuva gauna didelę Europos Sąjungos paramą, kurią galima prilyginti kaip antram biudžetui. Paramos paskirstymas ir įsisavinimas bei jos dydis mūsų valstybei yra labai reikšmingas. Savo darbe mes pristatysime kaip yra sudaromas Lietuvos bei Europos Sąjungos biudžetas, kaip jis paskirstomas, kokią paramos dalį gauna Lietuva. Taip pat aptarsime kokia paramos įtaka Lietuvos ekonomikai ir pačias svarbiausias sritis, kurioms parama panaudojama bei šias sritis plačiau panagrinėsime. Labiau išskiriamos žemės ūkio paramos programos, giliau aptariant paramos kelią į skirtingus žemės ūkio sektorius, pagal paramos dydį ir reikšmingumą šiems sektoriams. Kita sritis, pritraukianti daug paramos lėšų, kurią mes plačiau išnagrinėsime bus privatus verslas. Labiau akcentuojamas smulkaus ir vidutinio verslo aktyvumas įsisavinant paramą. Taip pat kalbėsime apie Lietuvos biudžeto sudarymą, bei dydžius skirtingais laikotarpiais. Plačiau išnagrinėsime pagrindinus mokesčius, kuriais surenkamos lėšos į Lietuvos biudžetą, kaip šie mokesčiai skirstomi bei kaip taikomi ir kurie iš jų patys reikšmingiausi.
Vardas: Jonas
Darbo pavadinimas: Europos sąjungos biudžeto politikos įtaka Lietuvos biudžetui
Kategorija: Ekonomika
Darbo tipas: Namų darbas
Puslapių skaičius: 41 [?]
Namų darbo dalykas: Ekonomikos namų darbas
Parsisiųsta: 2 kartus.
Archyvo dydis: 1221 kB
Bylos pavadinimas: europos_sajungos_biudzeto.zip
europos_sajungos_biudzeto.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: gyventojų pajamų mokestis, valstybes biudžetas, MOKESČIAI, Pajamų ir pelno mokestis ir jo įtaka piniginiams f, europos sajungos biudžetas, lietuvos biudzetas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557