top


Konspektai.com > Ekonomika > Įmonės verslo planas konditerijos gaminiai
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Įmonės verslo planas konditerijos gaminiai. Referatas

(Ekonomika. Referatas, 19 puslapių, 53kB)
Darbe esantys žodžiai: Produkto aprašymas Bus gaminami konditerijos gaminiai: • Bandelės su cinamonu, džemu, varške, razinomis; • Pyragai su cinamonu, su varške ir razinomis, su džemu. Aukštos kvalifikacijos specialistų pagaminti gaminiai bus geros kokybės, o palankios kainos gundis pirkėjus pirkti būtent mūsų produkciją, o ne konkurentų. Dalyvavimas konditerinių gaminių parodose ir konkursuose padės supažindinti gyventojus su bendrovės gaminama produkcija ir praplės vartotojų ratą. Trumpas gamybos proceso aprašymas Duonos ir pyrago gaminiai kepami iš kvietinių ar ruginių miltų. Tešlos įmaišas užmaišomas porcijomis maišytuve su stacionariu kubilu. Paruoštas įmaišas paprastai sunaudojamas kelioms porcijoms tešlos. Kad neperrūgtų, įmaišą reikia suvartoti per 2 valandas. Paruošta tešla apdorojama mechaniškai - leidžiama per valcus. Valcuota tešla esti plastiškesnė, vienalytė, joje tolygiau pasiskirsčiusios papildomos žaliavos. Valcuoti tešlos gabalai yra paliekami pirmo atsistovėjimo spintoje 10-30 minučių rūgti. Pusgaminiai formuojami tešlos gaminimo - formavimo mašina. Įvairių rūšių pusgaminiams formuoti mašinoje yra keičiamos darbo dalys, kurios skiriasi kanalų skaičiumi, valiojimo įvorių, kreiptuvų ir numetiklių skersmeniu. Tešlos pusgaminių formavimo kokybė priklauso nuo to, kaip sureguliuota mašina, nuo jos techninės būklės ir tešlos savybių.
Vardas: Valerija
Darbo pavadinimas: Įmonės verslo planas konditerijos gaminiai
Kategorija: Ekonomika
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 19 [?]
Referato dalykas: Ekonomikos referatas
Parsisiųsta: 0 kartų.
Archyvo dydis: 53 kB
Bylos pavadinimas: imones_verslo_planas.zip
imones_verslo_planas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: bandeles gamybos proceso aprašymas, gamybos proceso aprašymas, imones verslo planas, įmonės verslo planas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557