top


Konspektai.com > Ekonomika > Viešųjų finansų kontrolės sistemos samprata
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Viešųjų finansų kontrolės sistemos samprata. Referatas

(Ekonomika. Referatas, 16 puslapių, 41kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Finansų kontrolės samprata. Viešųjų finansų išorės kontrolės sistemos samprata ir teisinio. Finansų kontrolės sistema. Valstybės ir savivaldybių finansų kontrolės sistemos. Vidaus ir išorės kontrolės rūšys. Valstybės kontrolė ir valstybinis auditas. Vidaus kontrolė ir auditas. Finansų kontrolę įgyvendinančių institucijų sistema: specializuotos ir nespecializuotos kontrolės institucijos. Išvados. Literatūra. Savo prigimtimi finansai yra glaudžiai susiję su valstybe, kurios funkcijų vykdymui yra būtinos pinginės lėšos, nes valstybė, vykdydama priskirtas funkcijas turi turėti piniginių išteklių. Valstybės viešieji finansai visada buvo ir bus viena iš pagrindinių visuomenės bei politikos temų,problemų, klausimų.Analizuojant valstybės finansines galimybes neapsieinama be šių viešųjų finansų kontrolės rūšių analizės.Tikslingas ir efektyvus valstybės lėšų naudojimas yra viena iš svarbiausių tinkamo valstybės finansų valdymo ir rezultatyvių valdžios institucijų sprendimų prielaidų, todėl kiekvienoje valstybėje turi funkcionuoti vienokia ar kitokia viešųjų finansų kontrolės sistema. Finansų kontrolės objektu visu pirma yra piniginiai santykiai, atsirandantys formuojant ir naudojant finansinius resursus įvairiose sferose, visoje finansų sistemos grandyje. Į finansų kontrolės veiklos diapazoną įeina taip pat nuosavybės santykiai. Kartais būna sunku finansų kontrolę atskirti nuo vidinės kontrolės, nes dauguma finansinių operacijų atlieka pats ūkinis vienetas.
Vardas: Markas
Darbo pavadinimas: Viešųjų finansų kontrolės sistemos samprata
Kategorija: Ekonomika
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 16 [?]
Referato dalykas: Ekonomikos referatas
Parsisiųsta: 1 kartą.
Archyvo dydis: 41 kB
Bylos pavadinimas: viesuju_finansu_kontroles.zip
viesuju_finansu_kontroles.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: finansines institucijos, finansų analizė, finansu kontrole, viesieji finansai, finansų kontrolė.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557