top


Konspektai.com > Ekonomika > Naujo produkto įvedimas į rinką
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Naujo produkto įvedimas į rinką. Referatas

(Ekonomika. Referatas, 11 puslapių, 28kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Išvados ir siūlymai. Naujo produkto įvedimo į rinką rėmimas. Naujo produkto rėmimo strategijos ir jų sudarymo principai. Naujo produkto įvedimo į rinką teorinė analizė. Naujo produkto įvedimo į rinką kūrimo etapai. Darbo aktualumas. Šiuo metu kuriasi vis daugiau naujų organizacijų, taip pat esamos organizacijos plečia savo veiklą, plėsdamos savo produktų linijas, įvedinėdamos į rinką naujus produktus. Tai didina konkurencijos mastus ir darosi vis sunkiau pritraukti ir išlaikyti vartotojus. Temos aktualumą dar labiau pabrėžia Lietuvos stojimas į Europos Sąjungą. Vartotojui reikia nuolat priminti arba jį informuoti apie įmonės teikiamas paslaugas ar produkciją, stengtis kaip nors išskirti savo produktą iš kitų. Kai kurios didesnės įmonės konkuruoja mažindamos savo produktų (paslaugų) kainas, kitos stengiasi pabrėžti produkto išskirtinumą arba naujumą. Tam dažnai reikia pasitelkti rėmimo priemones. Viena iš didžiausių problemų marketingo srityje yra naujo produkto įvedimas į rinką. Vartotojai dažnai būna lojalūs konkrečiai įmonei, todėl yra gan sunku paskatinti vartotoją atsisakyti vienų produktų, su kuriais susipažinęs, nuolat vartoja, ir pradėti vartoti ar bent jau išbandyti kokį nors naują produktą, apie kurį jis net nėra girdėjęs. Todėl marketingo specialistai turi kreipti labai daug dėmesio naujo produkto įvedimo į rinką rėmimo strategijos sudarymui. Tyrimo tikslas: išanalizuoti naujo produkto įvedimo į rinką AB ,,Žemaitijos pienas“. Tyrimo uždaviniai: 1. Apžvelgti naujo produkto įvedimo į rinką mokslinius tyrimus. 2.Išnagrinėti naujo produkto įvedimo rinką rėmimo būdus, priemones ir strategijas. 3Išanalizuoti naujo produkto įsisavinimą.
Vardas: Aga
Darbo pavadinimas: Naujo produkto įvedimas į rinką
Kategorija: Ekonomika
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 11 [?]
Referato dalykas: Ekonomikos referatas
Parsisiųsta: 0 kartų.
Archyvo dydis: 28 kB
Bylos pavadinimas: naujo_produkto_ivedimas_i.zip
naujo_produkto_ivedimas_i.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: įmonės remimas, naujo produkto ivedimas rinka, produkto ivedimas rinka, produkto analize, marketingo paslaugu analize, naujo produkto.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557