top


Konspektai.com > Apskaita > Vertikalioji balanso analizė
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Vertikalioji balanso analizė. Kursinis

(Apskaita. Kursinis, 20 puslapių, 181kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Balansas ir jo analizė. Balansas ir jo sudėtis. Turtas. Nuosavas kapitalas ir įsipareigojimai. Balanso analizė. Vertikalioji balanso analizė. Rodikliai. Likvidumo rodikliai. Skolų valdymo rodikliai. Ab „pieno žvaigždės“ vertikalioji balanso analizė. Ab „pieno žvaigždės“ pristatymas. Ab „pieno žvaigždės“ vertikalioji balanso analizė. Išvados. Informacijos šaltinių sąrašas. Priedai. Finansinės atskaitomybės duomenys suteikia daug informacijos apie įmonę. Jų pagrindu apsisprendžiama dėl bendradarbiavimo su įmone – investavimo ar kredito suteikimo jai, nekalbant jau apie tai, kad kaip tik finansinės atskaitomybės duomenimis grindžiama daugelis įmonių vadovų bei vadybininkų sprendimų, ypač strateginių. Tačiau naudojantis šia informacija, visada reikia turėti galvoje, kad kiekvienas atskaitomybės rodiklis gali būti traktuojamas savaip, kartais net labai skirtingai. Tai daugiausia priklauso nuo šios informacijos vartotojo. Kiekviena finansinės atskaitomybės ataskaita pateikia informaciją apie įmonę kitu aspektu. Balansas yra vienas iš svarbiausių apskaitos sistemos elementų, todėl jam visose šalyse ir įvairiais laikotarpiais buvo skiriama labai daug dėmesio. Balansas atspindi apskaitos objektus, jų detalizavimą, todėl iš jo turinio galima spręsti apie apskaitos sistemos organizavimo principus. Balansas yra pagrindinė įmonės finansinės ataskaitos forma, rodanti ne tik įmonės finansinę būklę, bet ir valdymo kokybę. Jis turi labai didelę reikšmę atliekant įmonės finansinės būklės analizę, todėl visose šalyse yra laikomas svarbiausiu finansinės analizės šaltiniu. Darbo objektas: AB „Pieno žvaigždės“ vertikalioji balanso analizė. Darbo tikslas: išanalizuoti AB „Pieno žvaigždės“ vertikaliąją balanso analizę. Darbo uždaviniai: 1. apibūdinti balansą, vertikaliąją jo analizę bei galimus skaičiuoti rodiklius; 2. pateikti pasirinktos ataskaitos analizę; 3. palyginti gautus duomenis bei padaryti išvadas. Darbo metodai: analizė.
Vardas: Erika
Darbo pavadinimas: Vertikalioji balanso analizė
Kategorija: Apskaita
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 20 [?]
Kursinio dalykas: Apskaitos kursinis
Parsisiųsta: 0 kartų.
Archyvo dydis: 181 kB
Bylos pavadinimas: vertikali_balanso_analize.zip
vertikali_balanso_analize.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: imones balansas, balanso forma, vertikalioji balanso analize, pieno zvaigzdes finansine analize, imones balanso ataskaitos analize.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557