top


Konspektai.com > Ekonomika > Finansinių rodiklių analizė Vilniaus Baldai
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Finansinių rodiklių analizė Vilniaus Baldai. Referatas

(Ekonomika. Referatas, 27 puslapiai, 215kB)
Darbe esantys žodžiai: AB „Vilniaus baldai“ (VBL1L) yra įsikūrusi Lietuvoje, Vilniuje, Savanorių prospekte. Įmonė savo veiklą pradėjo 1883m., tačiau akcinės bendrovės statusą įregistravo tik 1993m. AB „Vilniaus baldai“ – puoselėjanti senas tradicijas, taikanti modernias technologijas ir stabiliai bei nuosekliai auganti bendrovė. Ji gamina pramonės produktus - korpusinius baldus. Įmonė projektuoja, gamina ir prekiauja biuro, miegamojo, svetainės bei prieškambario baldais. Produkcija gaminama iš drožlių plokštės, naudojama moderniausia ir populiariausia Vakarų šalyse korinio užpildo technologija, kuri padeda masyvų 50 mm storio skydą palengvinti pusę karto. Įmonėje sumontuota moderni įranga, įsigyta iš visame pasaulyje žinomų gamintojų, tokių kaip Holzma, Homag, Burkle, Weeke, Wikoma ir kt. AB "Vilniaus baldai" eksportuoja 96% pagamintos produkcijos į Europos šalis, Šiaurės Ameriką ir Aziją. Šiuo metu AB „Vilniaus baldai“ yra pirmaujanti korpusinių baldų gamybos įmonė. Bendrovė savo akcijomis prekiauja NASDAQ OMX Vilnius biržoje. Šiuo metu jos įstatinis kapitalas siekia 15 545 068 litų. AB „Vilniaus baldai" nuo 2001 metų sėkmingai dirba pagal sertifikuotą kokybės vadybos sistemą, atitinkančią standarto ISO 9001 reikalavimus, bei pagal aplinkos apsaugos vadybos (ISO 14001) sistemą. Bendrovė sistemingai dirba siekdama gerinti baldų kokybę - analizuoja ir vertina vartotojų lūkesčius, ieško priemonių ir būdų, kad gamybos procesas būtų kuo efektyvesnis, lankstesnis, o visi klientų poreikiai patenkinti. Bendrovė patvirtino Kokybės politiką, kuri kiekvienais metais yra peržiūrima. Įmonės vadovai ir visi darbuotojai nuolat rūpinasi produkcijos kokybe – tai yra neatsiejama įmonės veiklos dalis. Siekdama kurti tvarų ir ilgalaikį verslą AB „Vilniaus baldai“ siekia pati bei skatina savo verslo partnerius veikti atsakingai: nedaryti žalos aplinkai, bendruomenei, kitiems verslams ir bendromis pastangomis su JT, valdžios institucijomis ir nevyriausybinėmis organizacijomis dalyvauti socialinių ir aplinkos apsaugos problemų sprendime, prisidėti prie visuomenės raidos ir ekonomikos augimo. Bendrovė strategiškai investuoja į gamybos plėtrą, nuosekliai auga kurdama naujas darbo vietas, sistemingai dirba tirdama vartotojų poreikius bei ieškodama racionalių sprendimų jiems patenkinti. Įmonėje dirba virš 400 darbuotojų. Bendrovės vizija - tai modernaus žmogaus gyvenimo filosofija - amžinas, stilingas, jaukus. Daugiau nei 100 metų veikiančios įmonės puoselėjamos vertybės: ilgametės tradicijos; gyvenimo energija; modernios technologijos; siekimas geriausio; tobulas rezultatas. Mūsų darbo tikslas padaryti AB „Vilniaus baldai“ dviejų metų finansinių rodiklių analizę.
Vardas: Julius
Darbo pavadinimas: Finansinių rodiklių analizė Vilniaus Baldai
Kategorija: Ekonomika
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 27 [?]
Referato dalykas: Ekonomikos referatas
Parsisiųsta: 1 kartą.
Archyvo dydis: 215 kB
Bylos pavadinimas: vilniaus_baldai.zip
vilniaus_baldai.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: finansiniu, imones veiklos analize, įmonės aplinkos analize, biuro baldai, baldu imone, verslo aplinka, gamybos analizė, vakarų azija, gamybos procesas imoneje, bald pramon, vilniaus baldai, baldu gamybos imone.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557