top


Konspektai.com > Vadyba > Darbuotojų dalyvavimas planavime UAB Promenada
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Darbuotojų dalyvavimas planavime UAB Promenada. Kursinis

(Vadyba. Kursinis, 31 puslapis, 387kB)
Darbe esantys žodžiai: Santrauka. Įvadas. Organizacijos darbuotojų dalyvavimo planavime teorinė dalis. Planavimo teorinis aspektas. Planavimo pritaikymas organizacijose. Darbuotojų indėlis į organizacijos planavimą. Darbuotojų motyvavimas dalyvauti planavime. Uab„promenada“darbuotojų dalyvavimo planavime praktinė dalis. Tyrimo objekto aprašymas. Uab „promenada“ vadovo motyvavimas darbuotojus dalyvauti planavimo procese. Uab „promenada“ darbuotojų dalyvavimo planavime apklausos analizė. Išvados ir pasiūlymai. Terminų ir sąvokų žodynas. Literatūros sąrašas. Priedų sąrašas. 1 priedas. Uab „promenada" darbuotojų apklausos klausimynas. Santrauka. Uab „promenada“ darbuotojų dalyvavimas planavime. Jūratė karlinskaitė. Klaipėdos valstybinė kolegija. Kursiniame darbe, vadovaujantis moksline literatūra išanalizuota planavimo sąvoka, planavimo pritaikymas organizacijoje, darbuotojų indėlis į organizacijos planavimą, darbuotojų motyvacija organizacijos planavime. Literatūros analizė parodė, jog skirtingi, lietuvos ir užsienio šalių autoriai gana panašiai vertina darbuotojų dalyvavimą planavime ir sutinka, jog minėtas procesas turi labai teigiamą įtaką organizacijos veiklai. Išnagrinėjus literatūrą paaiškėjo kad planavimas skirstomas pagal būsimos veikos kryptis ir konkrečius uždavinius, jie taip pat turi konkrečius, išmatuojamus ar pasiekiamus tikslus. Šaltiniuose taip pat nurodoma, kad planavimas gali būti strateginis, taktinis ir operatyvinis. Kadangi teoriškai planavimas gana nemažai narinėtas, tai parodo šio reiškinio svarbą bei aktualumą ne tik lietuvoje, bet ir užsienyje. Atliktas tyrimas atskleidė, kad pasinaudojus kiekvieno darbuotojo siūlomomis idėjomis įmonė gali rasti originalių sprendimų darbo, paslaugų teikimo ir kitais klausimais, o tai daro organizaciją išskirtinę iš kitų. Remiantis gautais anketinės apklausos tyrimo duomenimis nustatyta, jog darbuotojai analizuojamoje įmonėje „promenada“ noriai dalyvauja planavime.
Vardas: Jūratė
Darbo pavadinimas: Darbuotojų dalyvavimas planavime UAB Promenada
Kategorija: Vadyba
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 31 [?]
Kursinio dalykas: Vadybos kursinis
Parsisiųsta: 2 kartus.
Archyvo dydis: 387 kB
Bylos pavadinimas: vadybos_pagrindu_kursinis_darbas.zip
vadybos_pagrindu_kursinis_darbas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: darbuotoju motyvavimas, darbuotoju dalyvavimas, motyvacija įmonėje, darbuotoju motyvacija, strateginis planavimas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557