top


Konspektai.com > Ekonomika > Bankų veikla pasaulyje ir Lietuvoje
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Bankų veikla pasaulyje ir Lietuvoje. Referatas

(Ekonomika. Referatas, 28 puslapiai, 123kB)
Darbe esantys žodžiai: Turinys. Įvadas. Bankų rūšys. Bankai ir jų veikla lietuvoje ir pasaulyje. Bankų atsiradimas lietuvoje. Lietuvos bankas. Komerciniai bankai lietuvoje. Bankai šveicarijoje. Didžiausias bankas šveicarijoje. Šveicarijos bankų paslaptis. Revoliucija bankininkystėje – šveicarijos bankai pradeda skelbti veiklos rezultatus. Bankai jav. Federalinė rezervų sistema. Komerciniai bankai jav. Bankai japonijoje. Japonijos finansų struktūra. Bankų priežiūros raida. Miestų ir regioniniai bankai. Šių laikų japonijos ekonomikos ir bankų rodikliai. Nagrinėjamų šalių bankų veiklos palyginimas. Išvados. Literatūros sąrašas. Beveik visose išsivysčiusiose ir nepriklausomose pasaulio valstybėse veikia tam tikros bankinės operacijos, kurias vykdo bankai. Anot mokomosios knygos „Pinigai ir kreditai“ autorės Meilės Jasienės, bankas apibrėžiamas kaip- finansų institucija, telkianti laikinai laisvas lėšas, teikianti paskolas, atliekanti piniginius atsiskaitymus, vykdanti pinigų ir vertybinių popierių emisiją, atliekanti su jais, užsienio valiuta ir auksu susijusias operacijas ir kitas funkcijas. Bankų veikla svarbi tiek kiekvienai šaliai, tiek visam pasauliui, kadangi nuo stabilaus bankų funkcionavimo daug priklauso ir visos ekonomikos stabilumas, todėl ir jų veikla yra griežtai reglamentuojama. Bankrutavus tam tikram bankui, tai gali sukelti kiltų ūkio subjektų bankroto grandinę, o tai gali turėti reikšmės bendram šalies ekonominiam stabilumui. Kiekviena šalis turi savo banko sistemą, tačiau tos sistemos taip pat ir pačių bankų veikla skirtingose šalyse turi ir panašumų ir skirtumų. Tad šiame darbe bendrai apžvelgsime Lietuvos, Japonijos, Šveicarijos ir JAV bankų veiklą, jų panašumus bei skirtumus. Darbo objektas- bankų veikla; Darbo tikslas- Išanalizuoti bankų veiklą Lietuvoje ir pasaulyje; Darbo uždaviniai: 1. Apžvelgti bankų rūšis; 2. Aprašyti bankų veiklą Lietuvoje ir pasaulyje; 3. Palyginti nagrinėjamų šalių bankų veiklą; Darbo metodai: Lietuvos ir užsienio autorių knygų, straipsnių, kitų autorių tyrimų analizė. Internetinių puslapių analizė.
Vardas: Diana
Darbo pavadinimas: Bankų veikla pasaulyje ir Lietuvoje
Kategorija: Ekonomika
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 28 [?]
Referato dalykas: Ekonomikos referatas
Parsisiųsta: 2 kartus.
Archyvo dydis: 123 kB
Bylos pavadinimas: banku_veikla_pasauyje_ir.zip
banku_veikla_pasauyje_ir.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: banku veikla, bankai pinigai, bankroto raida, pasaulio bankas, bankininkyste, bankų, komerciniai bankai lietuvoje, finansu ese, finansų sistema, ekonomikos esė.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557