top


Konspektai.com > Transportas > Transporto eksplotacinės medžiagos
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Transporto eksplotacinės medžiagos. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
(Transportas. Referatas, 7 puslapiai, 68kB)
Darbe esantys žodžiai: DYZELINŲ DEGALŲ ASORTIMENTAS IR PANAUDOJIMAS Pagal Europos standartą dyzeliniai degalai skirstomi į šešis vidutinio klimato laipsnius ir penkias arktinio klimato klases. Klimato laipsniai žymimi raidėmis Grade A, B, C, D, E, F, o klasės – skaičiais Class 0, 1, 2.Kokios klasės dyzelinius degalus ir kokiu metų laikotarpiu naudoti nustato kiekviena valstybė pagal ACEA degalų chartijos rekomendacijas,kurios apima septynias klasifikacines klases (Class I, II, III, IV, V, VI, VII). Lietuvoje tinka vartoti ACEA Class I (Grade B), o žiemą – ACEA Class V. Pagal Rusijos standartą GOST 305-82 yra trys dyzelinių degalų markės, kurios atspindi sezoniškumą ir klimato zonas: Vasariniai žymimi raide L ir naudojami, kai oro temperatūra teigiama. Žymint degalus, nurodoma sieros priemaišos (procentais) ir pliūpsnio temperatūra (0°C). Pvz., L – 0,2 -40. Žieminiai žymimi raide Z ir yra dviejų atmainų: pirmoji, kai oro temperatūra iki –200 C ir užšalimo temperatūra – ne daugiau kaip –35°C; antroji, kai oro temperatūra iki –300°C ir užšalimo temperatūra – ne daugiau kaip –450°C. Pvz., Z –0,2 –35 (ženklinimas originalo kalba 3 –0,2 –35). Arktiniai žymimi raide A ir vartojami esant žemesnei kaip –500°C oro temperatūrai.166 Pagal sieros kiekį dyzeliniai degalai skirstomi į pirmos ir antros rūšies. Pirmos rūšies degaluose sieros kiekis iki 0,2 proc., antros rūšies degaluose – iki 0,5 proc. Vairuotojai degalus, turinčius daugiau sieros, gali pasirinkti tik NVS ir JAV šalyse gamintiems dyzeliniams varikliams. Vartojant degalus, turinčius didelį sieros kiekį, reikia varikliui parinkti didesnio šarmingumoalyvas, kurios neutralizuotų degimo proceso metu susidariusias rūgštis.
Vardas: Laurynas
Darbo pavadinimas: Transporto eksplotacinės medžiagos
Kategorija: Transportas
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 7 [?]
Referato dalykas: Transporto referatas
Parsisiųsta: 0 kartų.
Archyvo dydis: 68 kB
Bylos pavadinimas: transporto_eksplotacines.zip
transporto_eksplotacines.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: vairuotojai, apranga finansine analize, dyzelinių variklių degalai, taikomieji tyrimai, biliuno, eksplotacinės medžiagos.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557