top


Konspektai.com > Teisė > Daugetas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Daugetas. Konspektas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
(Teisė. Konspektas, 8 puslapiai, 26kB)
Darbe esantys žodžiai: Nusikaltimų daugeto požymiai ir sąvoka. - nusikaltimų daugeto skirtingumas nuo pavienių nusikaltimų, kuriuos sudaro keli elgesio aktai. Nusikaltimai su sudėtinėmis sudėtimis, trunkamieji ir tęstiniai nusikaltimai. Nusikaltimų daugeto rūšys. - idealiosios nusikaltimų sutapties atskirimas nuo pavienio nusikaltimo. Nusikaltimų sutapties atskirimas nuo baudžiamosios teisės normų konkurencijos. Nusikaltimų kvalifikavimas, esant idealiajai ir realiajai nusikaltimų sutapčiai. Recidyvas, jo rūšys ir apibūdinimas. Teisinė recidyvo reikšmė. Pavojingo recidyvisto apibūdinimas. Asmens pripažinimo pavojingu recidyvistu sąlygos, tvarka ir pasekmės. - teismų praktikos apžvalga. 1. Nusikaltimų daugeto požymiai ir sąvoka. .BĮ daugeto sąvokos nėra. Nusikaltimų daugetas yra tuomet, kai padaryta du ar daugiau NV-kų, padarytų vieno asmens, už kuriuos asmuo nėra patrauktas baudžiamojon atsakomybėn ir nėra kliūčių patraukti baudžiamojon atsakomybėn bent už du nusikaltimus. Taigi daugėtas gali būti, kai: • Veikos turi ne mažiau kaip dviejų NV požymius; • Dėl jų nėra išnykusios juridinės pasekmės; • Nėra baudžiamųjų procesinių kliūčių baudžiamajam persekiojimui; Paprastai daugėtu pripažįstama situacija, kai nusikalstama veika vertinama kaip keletas nusikaltimų ar baudžiamųjų nusižengimų. Nusikalstama veika turi atitikti kelių specialiosios dalies straipsnių sudėtis. Tačiau turi būti ir kitos teisinės priemonės, vien to nepakanka. Kitos sąlygos: 1) Ikiteisminis tyrimas nėra nutrauktas, procesas vyksta bent 2 baudžiamosiose veikose. 2) Yra suėję apkaltinamojo nuosprendžio senaties terminai. 3) Neturi būti išnykęs teistumas už bent 2 nusikalstamas veikas. 4) Neturi būti išnykusios baudžiamosios teisinės pasekmės. 5) Bylos neturi būti privataus kaltinimo. 6) Nusikalstamų veikų daugėtą gali sudaryti baigtos ar nebaigtos veikos. 7) Neturi reikšmės bendrininkavimo formos, rūšys. Bet koks bendrininkavimas nekeičia išvados apie nusikalstamų veikų daugėtą. 8) Nusikaltimų daugeto skirtingumas nuo pavienių nusikaltimų, kuriuos sudaro keli elgesio aktai. Nusikaltimai su sudėtinėmis sudėtimis. Trunkamieji nusikaltimai. Tęstiniai nusikaltimai.
Vardas: Anita
Darbo pavadinimas: Daugetas
Kategorija: Teisė
Darbo tipas: Konspektas
Puslapių skaičius: 8 [?]
Konspekto dalykas: Teisės konspektas
Parsisiųsta: 1 kartą.
Archyvo dydis: 26 kB
Bylos pavadinimas: daugetas.zip
daugetas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: baudziamosios teisės procesas, ikiteisminis tyrimas, baudziamosios teisės sąvoka, nusikaltimų kvalifikavimas, biliuno, daugeto rusys.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557