top


Konspektai.com > Lietuvių kalba > Ar tolerancija tebelaikoma vertybe?
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Ar tolerancija tebelaikoma vertybe?. Rašinys

1
1
(Lietuvių kalba. Rašinys, 1 puslapis, 13kB)
Darbe esantys žodžiai: Puikiai žinome, jog kiekvienas žmogus yra unikalus ir išsiskiria iš kitų individų. Nuo pat senųjų laikų iki šių dienų žmonių nuomonės nesutampa ir būtent dėl šios priežasties vyrauja diskriminacija bei netolerancija. Tačiau šiandieninėje visuomenėje situacija vis gerėja ir bandoma kovoti su šia problema. Taigi ar tolerancija tebelaikoma vertybe? Turbūt kiekvienam iš mūsų yra tekę patirti patyčias ar stebėti jas iš šalies. Tai nėra pats maloniausias jausmas. Dažniausiai patyčios kyla dėl išvaizdos, socialinės padėties ar seksualinės orientacijos. Be abejo, patyčių įmanoma išvengti, jeigu žmonės taptų tolerantiškesni, juk niekados negali žinoti: galbūt po kiek laiko tolerancijos gali prireikti tau pačiam. Puikus pavyzdys Jurgio Savickio apsakymas ,, Ad astra‘‘. Ūkininkas Dalba suvokęs, jog jo šuva yra senas, palėgęs ir nenaudingas, nusprendžia juo atsikratyti paskandindamas upėje, tačiau Dalba paslysta ir pats atsiduria eketėje. Kai šuo išsikabaroja iš eketės, šeimininkas pradeda melst jo pagalbos ir šuva išgelbėja ūkininką. Kai gyvybė kabo ant plauko ir širdį apima mirties baimė, žmogus pamiršta savąsias vertybes bei idealus.
Vardas: Tomas
Darbo pavadinimas: Ar tolerancija tebelaikoma vertybe?
Kategorija: Lietuvių kalba
Darbo tipas: Rašinys
Puslapių skaičius: 1 [?]
Rašinio dalykas: Lietuvių kalbos rašinys
Parsisiųsta: 2 kartus.
Archyvo dydis: 13 kB
Bylos pavadinimas: ar_tolerancija_tebelaikoma.zip
ar_tolerancija_tebelaikoma.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: konspektai referatas ar tolerancija tebelaikoma vertybe, vertybes, ar tolerancija tebelaikoma vertybe.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557