top


Konspektai.com > Ekonomika
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Verslo planas langų sandarinimas, apdailos darbaiparsisiųsti


Lapų skaičius: 42
Tipas: Kursinis
Darbe esantys žodžiai: Santrauka. Verslo aprašymas. Verslo srities aprašymas. Verslo idėjos aprašymas. 20 verslo tikslai, galimybės ir orientyrai. Paslaugos aprašymas. Marketingas. Rinkos apžvalga. Konkurencijos analizė. Marketingo planas. Pateikimo srtategija. Kainodaros strategija. Reklama ir rėmimas. Paslaugos teikimas. Technologinio proceso aprašymas. Vietos analizė. Patalpos ir įrengimai. Transportas. Tiekėjai. Personalo parinkimas. Reikalavimai. Pareigos. Teikiamos papildomos paslaugos. Gamybos savikaina. Vadyba. Organizacinė firmos struktūra, valdymo modelis ir stilius. Rizikos veiksniai. Galimos problemos ir kliūtys. Alternatyvi veikla. Finansai. Kapitaliniai įdėjimai ir jų panaudojimas. Lūžio taško įvertinimas. Mūsų firmos teikiamos langų sandarinimo paslaugos, o taip pat įvairūs remonto ir apdailos darbai(plytelių ir metlako klijavimas, pakabinamų lubų montavimas, žaliuzių kabinimas, parketo klijavimas, kalimas dailylentėmis) yra perspektyvi veikla, kadangi net 88 procentų gyventojų mano, kad tai labai svarbios ir reikalingos paslaugos, kadangi visi nori turėti šiltus, tvarkingai ir kokybiškai suremontuotus butus. Paslaugas teikti nuspręsta ištyrus rinką, išanalizavus vartotojų savybes, nustačius potencialią rinką, paskaičiavus prognozuojamą savikainą ir prognozuojamą pelną. Įvertinus galimus rizikos faktorius.
0

Verslo planas mažmeninės prekybos vaikiškomis prekėmisparsisiųsti


Lapų skaičius: 23
Tipas: Kursinis
Darbe esantys žodžiai: Santrauka. Verslo aprašymas. Idėjos pagrindimas. Įmonės istorija. Įmonės tikslai. Rinka. Rinkos analizė. Konkurencijos analizė. Rinkodaros planas. Prekė. Kaina. Paskirstymas. Rėmimas. Pardavimų prognozė. Veiklos planas. Paslaugų tiekimo procesas. Patalpos ir įranga. Tiekėjai ir žaliavos. Vadyba. Finansai. Rizikos įvertinimas. Silpnosios įmonės vietos. Rizika. Išvados. Literatūra. Steigiant naują įmonę svarbu įvertinti ją supančią aplinką. Labai svarbu numatyti būsimos prekybos įmonės ateitį, nuspręsti ar verta rizikuoti. Kuo didesnis bus vaikų gimstamumas, tuo didesnė tikimybė, kad steigiamą įmonę aplankys vis daugiau šeimų. Šiuo metu Lietuvos ekonominė padėtis nėra stabili, bet aš tikiuosi, kad finansinė padėtis pagerės. UAB “Funtikas” bus įregistruota 2011 m.sausio 2 d. Steigiama UAB „FUNTIKAS“ įsikurs Vilniuje, Jeruzalės rajone, Jeruzalės g. 4, nuomojamose patalpose. Parduotuvės veikla – mažmeninės prekyba vaikiškomis prekėmis. Pagrindinis mano tikslas – įgyvendinti idėją ir gauti pelną, sukurti naujų darbo vietų, pritraukti kuo daugiau klientų. Parduotuvė yra palankioje prekybinėje vietoje, o tai yra labai svarbus veiksnys, nes palankesnėje vietoje esanti prekybos įmonė pasiekia geresnių ekonominių rezultatų, kai kitos sąlygos yra vienodos. Be to, mano pasirinktų tiekėjų siūlomų prekių kokybė yra tikrai gera, ir tiekėjai garantuoja, kad prekės neapvils nei vieno pirkėjo.
0

Verslo planas Reklamos firma D and E Designparsisiųsti


Lapų skaičius: 14
Tipas: Kursinis
Darbe esantys žodžiai: Įmonė įregistruota 2007 m. spalio 8 d. Kauno miesto savivaldybės Registrų centre. UAB „D&E Design“ bus įkuriama pagal uždaros akcinės bendrovės įkūrimo tvarką. Paskaičiuoti visi reikalingi pinigai įmonei įkurti ir išleistas akcijų paketas tiem pinigams gauti. Akcijos bus siūlomos pontecialiems akcininkams. Dalį akcijų nupirks ir įmonės įkūrėjas, tai sudarys 20 procentų nuo visų akcijų. Vėliau bus paimta paskola iš banko, dydis priklauso nuo susitarimo su banku. Orientacinė suma 300 000 litų. Įmonės buveinė bus Aušros g. 20, Kaune, tel. 868941882. Mūsų įmonė teikia reklamos gamybos ir talpinimo paslaugas, įvairaus industrinio dizaino kūrimo paslaugas, muzikinių video klipų kūrimas. Teikiamos tokios paslaugos: skaitmeninis montažas ir trimatės grafikos efektai televizijai ir kinui, reklamos filmavimas ir fotografavimas, maketai ir projektai spaudai, dizaino kūrimas ir realizavimas projektuose. Darbams naudojama moderniausia įranga ir programos. Didžiausi kaštai mūsų įmonėje yra pradiniai, gamybos ir eksploatavimo kaštai yra žymiai mažesni. Pradinius kaštus sudaro kompiuterinė įranga, programinė įranga, vaizdo filmavimo kameros, fotoaparatai ir kita techninė įranga. Eksploatavimo kaštus sudaro patalpų nuoma, elektros energijos sąnaudos, įrangos amortizacija, interneto abonentinis mokestis, apsaugos sistemos paslaugos mokestis, priešgaisrinės apsaugos mokestis, įvairios kanceliarinės priemonės ir kompiuterinės įrangos priedai, atlyginimai ir mokesčiai. Mūsų įmonės kainos bus žemesnės nei konkurentų, tai bus vienas iš pagrindinių būdų konkuruoti su kitomis įmonėmis. Video produkcijos 1 sekundės kaina rinkoje sudaro 1000 litų. Mūsų įmonės kainos priklausys nuo projekto sudėtingumo, kainos svyruos nuo 500 iki 1000 litų. Tokias kainas įmonė gali sau leisti, ir tai galima bus patikrinti šiuose punktuose: išteklių strateginėje analizėje ir išvadose.
0

Verslo planas soliariumasparsisiųsti


Lapų skaičius: 45
Tipas: Kursinis
Darbe esantys žodžiai: UAB „SAULĖ“ - VERSLO PLANAS. Įvadas. Santrauka. Verslo aprašymas. Verslo srities aprašymas. Įmonės istorija. Įmonės tikslai. Paslaugos ir prekių aprašymas. Rinkodara. Rinkos apžvalga. Rinkos išskyrimas. Konkurencijos analizė. Rinkodaros planas. Gamybinė veikla. Trumpas paslaugų teikimo proceso aprašymas. Soliariumo paslaugos teikimo procedūra. Patalpos. Įrengimai ir priemonės. Transportas. Tiekėjai. Darbo jėga. Vadyba. Savininkai ir valdytojai. Organizacinė įmonės struktūra. Rizikos įvertinimas. Finansai. Literatūra. Verslo planas – tai planas, kurio dėka bus siekiama įmonės klestėjimo, sėkmingos kovos su konkurentais, gerų rezultatų rinkoje. Verslininkas kurdamas verslo planą turi išnagrinėti rinką, apmąstyti savo galimybes dabartinėje šalies ekonominėje padėtyje, numatyti sąlygas būsimiems įmonės darbuotojams, apskaičiuoti išlaidas ir t.t. Apmąstęs visus šiuos teiginius būtinus sėkmingam įmonės egzistavimui verslininkas turi išsirinkti geriausią, tobuliausią modelį, kuris pritrauks investitorius bei partnerius. Norint įveikti konkurenciją rinkoje, atitinkamai sudaroma marketingo strategija, kuri iki galo sureguliuoja mūsų tikslus. Įkurti įmonę uab „saulė“, kuri užsiimtų soliariumo paslaugų teikimų ir kremų pardavimų, buvo nuspręsta ištyrus rinką, nustačius potencialią rinką, paskaičiavus prognozuojamą savikainą, pelną įvertinus rizikos faktorius. Įmonės įstatinis kapitalas 100 000 lt., kuriuos įneš 4 akcininkai lygiomis dalimis. Tai jų santaupos. Jos nori pradėti šį verslą, nes mato, kad tai yra perspektyvi sritis, kadangi plečiant veiklą galima pradėti teikti ir kitas grožio paslaugas. Trūkstamos lėšos pasirinktai veiklai vykdyti bus imamos iš banko. Planuojama imti 50 000 lt paskolą su 13 procentų metinėmis palūkanomis. Paskolą įmonė grąžins iš gauto pelno. Darbo tikslas: įrodyti, kad planuojamos įkurti įmonės uab „saulė“ veikla bus sėkminga ir pelninga. Darbo uždaviniai. Pateikti planuojamo verslo aprašymą. Atlikti įvairiapusį rinkodaros tyrimą. Aprašyti paslaugų teikimo procesą ir jo dalyvius. Pateikti organizacinę valdymo struktūrą. Įvertinti riziką. Pateikti išsamius skaičiavimus.
10

Verslo planas sporto klubas Dominoparsisiųsti


Lapų skaičius: 28
Tipas: Kursinis
Darbe esantys žodžiai: Santrauka. 1.Įmonės veiklos aprašymas. 1.1 Šakos aprašymas. 1.2 Įmonės tikslai ir uždaviniai. 1.3 Paslaugų aprašymas. 1.4 Reikalingi darbuotajai. 1.5 Reikalingi įrengimai. 3. Siulomo proekto esmė. 2.1 Idėja. 2.2 Pagrindiniai parametrai. 2.3 Lankytojai. 2.4 Darbo laikas. 4. Rinkodaros planas. 3.1 Rinkos analizė. 3.2 Rinkodaros rinkinys. 3.2.1 Paslaugos. 3.2.2 Kainos, jų nustatymas. 3.2.3 Rėmimas. 4.3 Pardavimų prognozė. 5.Organizacinis planas. 5.1Organizacinė valdymo schema. 5.2Personalo priemimas. 6.Finansinis planas. 6.1Lešų poreikis ir šaltiniai. 6.2Pelno(nuostolio) apskaičiavimas. 6.3Sąnaudų prognozė. 6.4Lūžio taškas. 7.Rizikos įvertinimas. 7.1Rizika, susijusi su išoriniais veiksniais. 7.2 Įmonės silpnosios vietos. 7.3 Įmonės stipriosios vietos. 7.4 Rizikos sumažinimas. 8.Darbų grafikas. Priedai.Naudota literatūra. Šio proekto esmė – įkurti nedidelį sporto klubą, veikiantį paslaugų ir aptarnavimo sferoje, kuris aptarnautų Klaipėdos pietinės daies gyventojas. Sporto klubas bus įkūrtas puikioje vietoje, aplinkui nera didelių konkurentų, kurie keltų pavojų. Aplink gyvena daug žmonių, šalia daug mokyklų. Sporto klubas“Domino“ teiks visas paslaugas, kurios gerina žmogaus sveikatą, nuotaiką, kūno formas, tai. • aerobika. • joga. • masažas. • mitybos konsultacijos. • vaikučių priežiūra. Kainos bus tikrai mažesnės už konkurentų kainas, bent jau tol, kol pritrauksime pakankama klientų ratą. Paslaugas teikti numatau nuomojamuose patalpose. Patalpas nuomosių iš Klaipėdos „Kuršių“ vidurinės mokyklos. Kadangi Klaipėdos „Kuršių“ vidurine mokykla viešoji įstaiga už patalpas mokesių 200 Lt per mėnėsį ir apmokėsių komunalinės paslaugas. Už tai Klaipėdos „Kuršių“ vidurinės mokyklos moksleivės ir mokytojos galės lankytis mano Sporto klube „Domino“, joms bus teikiama 25% nuolaida visoms pasirinktoms paslaugoms išskyrus masažą.
0

Verslo planas sporto klubas JUMPparsisiųsti


Lapų skaičius: 4
Tipas: Kursinis
Darbe esantys žodžiai: Mūsų sporto klubo pagrindinis tikslas yra įkurti naujas darbo vietas treneriams kurie gyvena Pasvalyje, taip pat skatinti Pasvalio gyventojus aktyviai sportuoti ir rūpintis savo sveikata ir kūnu. Įmonę planuojame įregistruoti 2009 metais Pasvalio mieste. Bus prašoma apie 50000 Lt. paskola metams su 10% palūkanų. Jei bus gauta paskola, įmonė pradės savo veiklą. Jau yra numatytos patalpos išsinuomojimui patogioje vietoje – Vilniaus gatvėje. Tai patogi vieta, nes galima efektyvinti reklamą, atkreipiant didesnį skaičių klientų dėmesį, nes ši gatvė yra viena iš pagrindinių, yra judri. Mūsų mieste nėra sporto klubo, taigi konkurencijos nebus. Be to gatvė gerai žinoma, patogus susisiekimas, todėl sporto klubą patogu bus rasti net ir tiems, kurie neturi telefono.
0

Verslo planas UAB Autostiklasparsisiųsti


Lapų skaičius: 17
Tipas: Referatas
Darbe esantys žodžiai: Uab Autostiklas. Santrauka. Verslo aprašymas. Rinkos analizė. Marketingas. Gamybinė veikla. Valdymas. Rizika. Finansai. Literatūros sąrašas. Žinant makroaplinkos ekonominių veiksnių įtaką, galima pastebėti, kad riziką įmonei ateityje gali sukelti nedarbo lygio didėjimas, kuris gali sumažinti gyventojų pajamas. Tokiu atveju įmonė bus priversta mažinti paslaugų kainas ir aktyviai stebėti konkurentų bei vartotojų elgesį. Nestabili politinė situacija ir įvairūs Vyriausybės sprendimų pokyčiai gali neigiamai įtakoti įmonę, sumažindama jos pelną (kylant mokesčių lygiui, keičiantis įstatymams). Tai gali sužlugdyti atliktas prognozes.
0

Verslo planas UAB Mobilus Kinasparsisiųsti


Lapų skaičius: 11
Tipas: Kursinis
Darbe esantys žodžiai: Santrauka. Verslo aprašymas. Įmonės aprašymas. Verslo tikslai ir galimybės. Paslaugos aprašymas. Marketingas. Rinka. Rinkos apžvalga. Konkurencijos analizė. Įmonės veikla. Rizika. Finansai. Informacijos šaltinių sąrašas. Parduoti meną - tai tas pats, kaip klausti žmogaus ar jis tiki į Aukščiausiąjį, todėl meno bei kultūros vadybininkų darbas yra kuo tikslingiau ir profesionaliau „įpakuoti“ emociją, jausmą, šypseną, laimę, geranoriškumą ir jums skiriamas brangias akimirkas. Kaip ir kiekvienam darbui, taip ir verslui pradėti reikia turėti tam tikrą idėją. „Idėjos gimsta tada, kai pasąmonę veikia neišsprendžiamos problemos“(Zigmund Freud). Lietuvai pradėjus gyventi rinkos sąlygomis, atsirado naujų šakų, kurias reikėjo atkurti iš naujo arba veikusias smarkiai patobulinti. Pramogų suteikimo paslauga priskiriama būtent tokiai ekonomikos sričiai, kurią reikia tobulinti. Šiuo metu Lietuvoje susidarė tokia situacija, kai mažuose gyvenvietėse naikinami kultūros centrai, mokyklos. Žvelgiant į ateitį, kad patenkinti žmonių kultūros poreikį, tiesiog nebėra galimybės. Tai lemia finansai, atstumas ir kt. nepalankios sąlygos. Atlikus Šiaulių rajono Meškuičių seniūnijos mažesnių miestelių gyventojų apklausą nuspręsta steigti naują įmonę ,,Mobilusis kinas“. Mūsų įmonė į kiekvieną mažesnį aplinkinį miestelį vieną kartą per savaitę atveš rodyti kino filmus. Norint maksimaliai tenkinti klientų norus, pateiksim aukšto lygio aptarnavimą.
0

Verslo planas UAB Pica jumsparsisiųsti


Lapų skaičius: 21
Tipas: Referatas
Darbe esantys žodžiai: Verslo plano santrauka. UAB Pica Jums, Kretingoje , Rotušės aikštėje įkurs savo piceriją Pica Jums. Įmonės įkūrimui panaudosime savo santaupas – 20000 Lt, ir dar pasiskolinsime iš AB banko SEB Vilniaus bankas – 60000 LT likę 40 000 bus nuosavas kapitalas. Picerijos patalpos (160 m2) - nuomojamos. Nuomos kaina - 600 Lt mėnesiui. Šalia kavinės yra stovėjimo aikštelė, todėl atvažiuojantiems svečiams bus patogu pasistatyti savo automobilį. Kavinės darbo laikas nuo 9.00 iki 24.00 valandos. Ši picerija bus skirta, jaunimui, bei šeimoms. Įmonėje dirbs 12 žmonių, personalas bus kruopščiai atrinktas, kad įmonėje dirbtų tik kvalifikuoti darbuotojai. Nes kaip žinome nuo personalo priklauso ir darbo sėkmė. Veiklos pradžioje bus vykdoma intensyvi reklaminė kampanija, tuo sieksime kurti kuo geresnį įmonės įvaizdį, organizuosime įvairias akcijas, nuolatiniams klientams taikysime nuolaidas, įmonėje vyks įvairus teminiai vakarai. Produktus įmonei pristatys tiekėjai. Greitai gendantis produktai bus užsakomi kasdien, o visi kiti priklausomai nuo apyvartos. Įvadas. Verslo plano santrauka. Verslo aprašymas. Įmonės aprašymas. Verslo šakos analizė. Prekių asortimentas. Rinkodaros planas. UAB „Pica jums“ marketingo aplinkų analizė. Ekonominė aplinka. Socialinė ir kultūrinė aplinka. Politinė - teisinė aplinka. Pirkėjų (vartotoju) analizė. Įmonės vieta. Konkurentų analizė. Kaina. Rėmimas (reklama). Pirkėjų aptarnavimas. Gamybinis planas. Tiekėjai. Atsargos. Patalpos ir įrengimai. Vadyba. UAB „Pica jums“ personalo analizė. Rizikos įvertinimas. Finansinė dalis. Projekto finansavimo šaltiniai. Ilgalaikis turtas (pagrindinės priemonės). Pradinės išlaidos. Pardavimų prognozės. Pirmųjų metų pardavimų prognozės. Prognozuojama pelno (nuostolio) ataskaita. Literatūros sąrašas.
4

Verslo plano recenzijaparsisiųsti


Lapų skaičius: 8
Tipas: Referatas
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Rekomenduojamos varslo plano days. Santrauka. Įmonės pristatymas. Trumpas investicijų apibūdinimas. Darbuotojų analizė. Rinkos analizė. Rinkodaros strategija. Pardavimų ir gamybos prognozė. Finansinis planas. Jautrumo/rizikos analizė. Išvados. Recenzija - kritiškas kokio nors dalyko įvertinimas išskiriant teigiamas ir neigiamas, taisytinas to dalyko puses. Šiame referate bus nagrinėjamas uždarosios akcinės bendrovės „Elegancija“ verslo planas. Ši įmonė dirba paslaugų sferoje. Jos pagrindiniai tikslai yra kirpyklos, kosmetologinių paslaugų, manikiūro ir pedikiūro tiekimas. Pasirinktas verslo planas bus nagrinėjamas remiantis rekomenduojamomis verslo plano struktūromis. Vienos tokios bendruos strukūros nėra, todėl įmonės savininkai ar būsimi savininkai patys ją pasirenka. Šiam darbui atlikti pasirinkau rekomenduoja verslo plano turinį, norint gauti Europos Sąjungos Struktūrinių Fondų finansinę paramą. Verslo planas yra sudaromas norint gauti ilgalaikę banko paskolą, ES paramą ar tiesiog tam, kad verslininkas nepamirštų užsibrėžtų ilgalaikių tikslų.
0

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557